Yavuz Ağıralioğlu ile birlikte parti kuracak mı? Ersan Şen'den tv100'e açıklama geldi

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk olan ceza hukukçusu Ersan Şen, Hacır'ın "Yavuz Ağıralioğlu ile beraber bir parti kurma çalışmanız var mı?" sorusuna "Ağıralioğlu’nu çok severim. Görüşmüşlüğümüz vardır. Kendisi tabandan eğilim. Bir defa yüz yüze görüştük. Yol yürür müyüz? Oturur konuşuruz. Sayın Yavuz Ağıralioğlu yol yürünecek bir insan." yanıtını verdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, iletişimci-yazar Ferhat Murat, ceza hukukçusu Ersan Şen, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

“SAYIN YAVUZ AĞIRALİOĞLU YOL YÜRÜNECEK BİR İNSAN”
Hacır'ın "Yavuz Ağıralioğlu ile beraber bir parti kurma çalışmanız var mı?" sorusuna "Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nu çok severim. Görüşmüşlüğümüz vardır. Kendisi tabandan eğilim yoklaması adı altında şahsıyla ilgili halkın teveccühü var mı yok mu? Diye birtakım yoklamalar yapıyor. Ankara’da çalışmalarını yürütüyor bildiğim kadarıyla. Bir defa yüz yüze görüştük. Yol yürür müyüz? Oturur konuşuruz. Sayın Yavuz Ağıralioğlu yol yürünecek bir insan." ifadelerine yer verdi.