Yayın tarihi belli oldu! Recep İvedik 7 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak?

Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini, Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği merakla beklenen ‘Recep İvedik 7’ filminin yayın tarihi belli oldu. Recep İvedik 7 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak?

Yayın tarihi belli oldu! Recep İvedik 7 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak?

Recep İvedik film serisinin son filmi olan Recep İvedik 7 filminin çekimleri tamamlandı. Şahan Gökbakar dünyaca ünlü bir dijital platformda seyirciyle buluşacak olan “Recep İvedik 7” filminin yayın tarihi belli oldu. Recep İvedik 7 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak?

Recep İvedik serisinin ilk filmi 21 Şubat 2008'de vizyona girdi. Kısa süre İvedik fenomen haline dönüştü. İvedik'in devam filmleri Türk sinema tarihinde en çok izlenen filmler oldu. 

Yayın tarihi belli oldu! Recep İvedik 7 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak? - Resim : 1

Recep İvedik 7 filminin konusu

Gişe rekortmeni serinin yeni filminde Recep İvedik şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalıyor. İvedik en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. İvedik köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar oluyor.  İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır.

Yayın tarihi belli oldu! Recep İvedik 7 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak? - Resim : 2

Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak?

Kadrosunda Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimlerin yer aldığı ve Disney Plus’ta izleyici karşısına çıkacak olan Recep İvedik serisinin son filminin yayın tarihini Şahan Gökbakar sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Recep İvedik 7 ne zaman yayınlanacak?

Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı ve çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında Ayvalık'ta gerçekleştirilen ‘Recep İvedik 7 filmi seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından şu açıklamayla yayın tarihini duyurdu.

"İşte beklenen gün... Kral geliyor. RECEP İVEDİK 7. Ormanlar nasıl savunulurmuş herkes görecek. 9 ARALIK @disneyplustr de"

Yayın tarihi belli oldu! Recep İvedik 7 ne zaman yayınlanacak? Recep İvedik 7 nerede yayınlanacak? - Resim : 3