Yaz tatiline gitmeden önce göbeğini gizlemek için öyle bir şey yaptı ki! Şimdiye kadar herkes yanlış yapıyormuş

Yaz tatiline gitmeden önce harika karın kaslarına sahip olmak isteyen genç adam, farklı bir yola başvurdu. 2 gün içinde harika karın kası görüntüsüne sahip olan adam, görüntülerini sosyal medyada paylaştıktan sonra gündeme bomba gibi düştü. Diyet ve spor yapmak yerine tüm karnına altılı karın kası dövmesi yaptıran genç adama kullanıcılardan yorum yağdı.

Yaz tatiline gitmeden önce göbeğini gizlemek için öyle bir şey yaptı ki! Şimdiye kadar herkes yanlış yapıyormuş

Genç bir İngiliz adam, tek bir mekik çekmeden müthiş karın kaslarına çok kısa zamanda sahip olmanın yolunu buldu. Karnına, gerçekçi bir altılı karın kası dövmesi yaptıran genç adamın görüntüsü, sosyal medyada binlerce kez izlendi. 

EN SIRADIŞI İSTEKLERDEN BİRİYDİ

Karın kası dövmesini yapan dövme sanatçıcı  Dean Gunther, Caters Haber Ajansı'na verdiği röportajda, "Bu benden istenen en sıra dışı isteklerden biri oldu.Her zaman altılı karın kaslarına sahip olmak istemiş, ancak spor salonuna gitmeye veya diyet yapmaya pek hevesli değildi. Böylece, altılı bir dövme yaptırarak, güzel yemeklerin tadını çıkarırken her zaman yaza hazır görüneceğine karar verdi." ifadelerini kullandı.

Yaz tatiline gitmeden önce göbeğini gizlemek için öyle bir şey yaptı ki! Şimdiye kadar herkes yanlış yapıyormuş - Resim : 1

HEYECAN DUYDUM

İngiltere'de Color Realism Tattoos'u işleten Gunther, adı açıklanmayan müşterinin egzersiz yapmadan veya yeme alışkanlıklarını değiştirmeden vücudunun yaza hazır olmasını istediğini söyledi. Gunther, "Bu dövmeyi yapmaktan heyecan duydum çünkü daha önce birinin bunu yaptığını görmüştüm, ancak gerçekçi görünmüyordu ve ana hatları siyahtı." dedi.

Yaz tatiline gitmeden önce göbeğini gizlemek için öyle bir şey yaptı ki! Şimdiye kadar herkes yanlış yapıyormuş - Resim : 2

OLDUKÇA GERÇEKÇİ OLDU

Adamın kas makyajının kabataslak görünmesini önlemek için Gunther önce mavi mürekkeple sahte dominallerin haritasını çıkardı. Eşlik eden görüntülerde Gunther, dövmeye hazırlanırken adamın pelte gibi göbeğine vücut geliştirme planını çizdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, gömleğini yukarı çekerek görsel kas takımını ortaya çıkarmasıyla sona eriyor; o kadar doğal ki dijital olarak geliştirilmiş gibi görünüyordu. Gerçek karın kaslarından bayağı bir kısa süren gerçekçi dövmenin yapımı, iki gün sürdü. 

Yaz tatiline gitmeden önce göbeğini gizlemek için öyle bir şey yaptı ki! Şimdiye kadar herkes yanlış yapıyormuş - Resim : 3

"BUNCA ZAMANDIR YANLIŞ YAPIYORMUŞUM"

Sosyal medyada yorum yağan paylaşıma bir kullanıcı, "Çalışmanın tanımı daha akıllı, daha zor değil" derken bir NYC antrenörü Gerren Liles, "Bunca zamandır yanlış yapıyorum" diye şaka yaptı. Bir başka kullanıcı ise "Brad Pitt'in yüzünü yüzüne dövme yaptırmalı." şeklinde esprili bir yorum yaptı.