Yeni taşındığı evin bodrum katında tesadüfen gördü... Yaptığı gizemli keşif sonrası herkesi heyecan sardı

Kısa bir süre önce taşıdığı evin bodrumunda bulduğu gizemli kapıyla sarsılan adam durumu sosyal medyada paylaştı. Ev sahibinin daha önce kendisine bu kapıdan hiç bahsetmediğini söyleyen adam, kapıyı açıp açmamak konusunda ne yapacağını bilemiyor. Sosyal medyadaki takipçileri, kapıyı bir an önce açmasını söylese de adam, henüz buna hazır olmadığını ama mutlaka bir gün açacağını söyledi.

Yeni taşındığı evin bodrum katında tesadüfen gördü... Yaptığı gizemli keşif sonrası herkesi heyecan sardı

Bir süredir yaşadığı evin bodrum katında yaptığı keşif sonrasında adamın hayatı bir daha eskisi gibi olmadı. Eve taşındığı sırada fark etmediğini ancak sonradan bodrumunda gizli bir kapı buldu. Ev sahibinin hiç bahsetmediği gizli kapıyı şans eseri bulan adam, sosyal medyada paylaştıktan sonra takipçilerinden yoğun ilgi görmeye başladı. 

Yeni taşındığı evin bodrum katında tesadüfen gördü... Yaptığı gizemli keşif sonrası herkesi heyecan sardı - Resim : 1

DOLAPLA KAPATILMIŞ 

Adam oda kapısını bulduğunda, odaya giriş bir dolap ile kapatılmıştı. İnternet sitesinde paylaşan adam, "Yeni evimin önceki sahipleri bu gizli bodrum odasını bir rafla kapattı. Kapı direkt olarak açılmıyor." dedi.  Kapının bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşınca, takipçiler sırrı çözmek için içeri girmesini söylemeye başladı. Ancak korku filmlerinin ona ürkütücü kapıları açmanın hiçte iyi bir fikir olmadığını öğrettiğini söyledi. Adam, "Köpeklerim kapının yanına gitmeyecek, bu yüzden iki kez açmıyorum. Korku filmleri bana sorulan soruların her zaman ondan alabileceğim herhangi bir cevaptan daha korkutucu ve daha ilginç olduğunu öğretti, bu yüzden kapı kapalı kalıyor." dedi.

Yeni taşındığı evin bodrum katında tesadüfen gördü... Yaptığı gizemli keşif sonrası herkesi heyecan sardı - Resim : 2

"TAM BİR İŞKENCE"

Keşfi hakkında yorum yapan bir kullanıcı, "Bu tam bir işkence. Evinizde bilinmeyene açılan bir kapı olduğunu bile bile geceleri nasıl uyuyorsunuz? Bir ekip kurun, canlı yayın yapın ve o pisliği açın!" derken bir diğeri, "Elbette kapıdan geç! Arkada ne olduğunu görmelisin!" dedi. Farklı bir kullanıcı, "Dostum, bu kapıyı açmalısın. Canlı yayın yaptığından emin ol. Ne olur ne olmaz." dedi ve son olarak bir başkası "Önceki sahiplerle iletişime geçip kapıyı neden bloke ettiklerini sormayı denediniz mi? Mutlaka bir şeyler biliyorlardır!" ifadelerini kullandı. 

Yeni taşındığı evin bodrum katında tesadüfen gördü... Yaptığı gizemli keşif sonrası herkesi heyecan sardı - Resim : 3

"GİZEM, HER ZAMAN DAHA HAVALI"

Kapı şimdilik dokunulmasa da, bir gün kapıyı açıp içindekini ortaya çıkarma niyetini paylaştı. "Açmamak doğama aykırı ama köpeklerim yaklaşmak istemiyorsa ben de yaklaşmam. Muhtemelen hiçbir şey değil ve bir şey olmasını istiyorum, bu yüzden bu gizemi canlı tutmak istiyorum! Eninde sonunda açacağım, hiçbir şey olmasını istemiyorum. Zaten gizem, yanıttan her zaman daha havalı." dedi.