Yılbaşına saatler kala Taksim'de hareketlilik

Yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'nda hareketlilik yaşanıyor. Kutlamalar için üst seviyede güvenlik tedbirleri alınırken polis ekipleri maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı.

Yılbaşına saatler kala Taksim'de hareketlilik

Yeni yılı Taksim'de karşılamak isteyen binlerce İstanbullu, meydanda ve İstiklal Caddesi'nde yoğunluk oluşturmaya başladı. Turistlerin de uğrak yeri olan Taksim Meydanı'nda bulunan yılbaşı süsleri ile vatandaşlar fotoğraf çektirdi. Yeni yıla saatler kala Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemleri kapsamında polis ekipleri maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı.

Yılbaşına saatler kala Taksim'de hareketlilik - Resim : 1

"Dans ederek gireceğim"

Arkadaşları ile yılbaşını Taksim'de geçirmek istediğini dile getiren İlayda Doğan, "Çok heyecanlıyım. Taksim çok kalabalık, arkadaşlarımla yemek yiyeceğiz. Yılbaşına dans ederek gireceğiz. Yeni yıldan dileğim ise Beşiktaş'ın şampiyon olması" dedi.

"Güvenlik güçlerimiz gerçekten çok iyi yönetiyor"

Mikail Faruk ise, "Gerçekten keyifli dakikalar yaşıyoruz. Güvenlik güçlerimiz gerçekten çok iyi yönetiyor. Yeni yıldan beklentim ekonominin daha iyi olması" diye konuştu.

Davullu zurnalı eğlence

Karaköy'de iki davulcu zurna eşliğinde yeni yıl için sokağa çıktı. Sesi duyanlar etraflarına toplandı. Kimi dans ederek eğlendi, kimiyse cep telefonuna sarılarak, o anları kayda aldı. Bazıları davulculara bahşiş vermeyi ihmal etmedi.

 Yılbaşına saatler kala Taksim'de hareketlilik - Resim : 2