Yeniden Refah Partisi yerel seçimde ne yapacak? Hacı Yakışıklı ve Sinan Burhan kulis bilgisini verdi

tv100'ün ilgiyle izlenen Canan Özgen ile Özgür İfade programında tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Yeniden Refah Partisi'nin cumartesi günü Cumhur İttifakı'nı destekleyebileceğini belirtti. Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ise YRP lideri Fatih Erbakan'ın İstanbul ve Ankara'da AK Parti'nin adayına destek açıklayacağını duyurdu.

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, tv100.com yazarları Fuat Uğur ve Hacı Yakışıklı, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler programda masaya yatırıldı. 

“YENİDEN REFAH PARTİSİ’NİN CUMARTESİ GÜNÜ İTTİFAKI DESTEKLEYECEK OLMASI İHTİMAL DAHİLİNDE”
Yeniden Refah Partisi ile ilgili kulis bilgisi veren Yakışıklı "Her iki tarafla da ben görüştüm. Cumartesi günü zaten ilk andan itibaren Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul’da, Ankara’da ve İzmir’de özellikle, 3 ilde sadece büyükşehirlerde ittifakı desteklemesi isteniyordu. Yeniden Refah Partisi tabanı da buna yakındı. Dolayısıyla Yeniden Refah Partisi’nin cumartesi günü ittifakı destekleyecek olması ihtimal dahilinde, bu bekleniyor." dedi.

“ERBAKAN, İSTANBUL VE ANKARA’DA DESTEK AÇIKLAYACAK”
Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan ise sosyal medya hesabı X'ten paylaştığı tweette "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Fatih Erbakan yarın AK Parti ile İstanbul ve Ankara’da ittifak yapacaklarını açıklayacakmış…" kulis bilgisini verdi.