Yer: İstinye Park AVM! Korkunç olay: Çamaşır ipine asılı bulundu!

İstanbul’un en işlek alışveriş merkezlerinden biri olan İstinye Park AVM’de korkunç bir olay meydana geldi. AVM’nin otopark bölümündeki temizlik odasında 52 yaşındaki temizlik personeli asılı halde bulundu. Evli ve 1 çocuk babası olan adamın öldüğü belirlendikten sonra cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yer: İstinye Park AVM! Korkunç olay: Çamaşır ipine asılı bulundu!

İstanbul Sarıyer’de bulunan İstinye Park AVM’nin otoparkında dün saat 11.30 sıralarında bir kişi çamaşır ipiyle asıl bulundu.

Sabah saatlerinde evli ve 1 çocuk babası olan 52 yaşındaki Ahmet Bekkaya’nın vardiyaya gelmediğini fark eden kadın şefi M.İ. temizlik odasına gitti. Odaya girdiğinde gördüğü manzara karşısında şoke olan kadın, Bekkaya’nın çamaşır ipiyle boruya asılı halde hareketsiz durduğunu gördü. Bunun üzerine kadın AVM yönetimine bilgi verdi. AVM’nin doktorlarının yaptığı kontrollerde, Bekkaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

ÇAMAŞIR İPİYLE BORUYA ASILMIŞ HALDE BULUNDU

Olayın ardından ihbar üzerine AVM’ye polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin tetkikler sonrasında olay yeri inceleme ve Cumhuriyet savcısı da inceleme yaptı. Daha sonra Bekkaya’nın cansız bedeni cenaze aracıyla kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bahçelievler Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu Başkanlığı morguna kaldırıldı. Öte yandan Bekkaya’nın son olarak sabah saatlerinde iş arkadaşı S.K. ile görüştüğü ve temizlik odasına girip bir daha çıkmadığı tespit edildi.
Polis olayla ilgili çalışma başlattı.