Yerde cüzdanın içerisinde bulduğu 15 Bin TL'yi alıp kayıplara karıştı

Esenyurt'ta Ayşe Ozan isimli bir kadın, faturaları ve ev kirası için cüzdanında 15 bin TL para ayırmıştı. İşe giderken cüzdanını düşüren kadın, hayatının şokunu yaşadı. Geçtiği yollara tekrar gerç dönüp bakan kadın, cüzdanını içi boş bir halde buldu. Olay sonrası güvenlik kameraları incelendi ve gerçek ortaya çıktı.

Yerde cüzdanın içerisinde bulduğu 15 Bin TL'yi alıp kayıplara karıştı

Esenyurt’ta bir kadın içerisinde kira ve fatura parası olan 15 bin liranın bulunduğu cüzdanını yolda düşürdü.

Ayşe Ozan isimli kadın yolda yürürken içerisinde ev kirası ve fatura parası için ayırdığı 15 bin liranın olduğu cüzdanını yere düşürdü. Sonradan olayı fark eden kadın gittiği yollara geri baktı. Cüzdanı bulan kadın içerisini açtığında parasını yerinde olmadığını anlayınca büyük bir şok yaşadı.

İÇERİSİNDEKİ PARAYI ALIP...

Ozan, olayla ilgili polise şikayette bulunduktan sonra çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerde, bir kadının cüzdanı bulduğunu ve içerisindeki parayı aldığını gördü.

Olayla ilgili konuşan Ayşe Ozan, “Kuzu Yolu’nda sabah 8 buçukta işe gidiyordum cüzdanım elimdeydi düşürdüm. İçerisinde 15 bin lira para vardı bende gittim geri. Bir baktım cüzdan yerde içinde para yok. Eve geldim karakola gittim ifademi verdim. Bir daha da bilgi olmadı. Görüntüleri izledim çantayı alıyor parayı alıyor oyalanıyor oralarda” dedi.