Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan üzen haber! Bayram detayı hayranlarını üzdü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Nuri Alço'nun sağlık durumu hakkında açıklama yapmıştı. Hayranları Alço'nun son durumunu merak ediyordu. Alço hakkında üzücü bir haber geldi.

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan üzen haber! Bayram detayı hayranlarını üzdü

Ünlü oyuncu Nuri Alço, geçtiğimiz gün bulantı ve halsizlik şikayetleri sonrası hastaneye gitmişti. Alço, doktorlar tarafından tetkiklerinin yapılması amacıyla yoğun bakım ünitesine yatırılmıştı. Daha sonra Nuri Alço Eskişehir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan üzen haber! Bayram detayı hayranlarını üzdü - Resim : 1

SAĞLIK BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  ünlü aktör Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan üzen haber! Bayram detayı hayranlarını üzdü - Resim : 2

"TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM ETMEKTEDİR"

Bakan Koca, Alço’nun Eskişehir’de kaldırıldığı hastaneden ileri tetkikler yapılması için Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildiğini belirterek, “Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor, sevenlerinin üzüntülerini paylaşıyoruz” ifadelerine yer vermişti. 

BAYRAMI DA YOĞUN BAKIMDA GEÇİRECEK

Öte yandan Nuri Alço hakkındaki üzücü bir bilgi yayıldı. Buna göre usta ismin, Ramazan Bayramı' nı yoğun bakımda geçireceği haberi, hayranlarında büyük üzüntüye neden oldu. Sevenleri, Alço'dan iyi haberlerini bekliyordu. 

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan üzen haber! Bayram detayı hayranlarını üzdü - Resim : 3