Yeşilçam'ın yakışıklısı usta sanatçı Kadir İnanır'dan kötü haber geldi. Hayranları duyunca yıkıldı

Beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılan usta sanatçı Kadir İnanır hakkında kötü bir haber geldi. Hayranları, İnanır'ın sağlık durumunu merak ediyordu.

Yeşilçam'ın yakışıklısı usta sanatçı Kadir İnanır'dan kötü haber geldi. Hayranları duyunca yıkıldı

Yeşilçam'ın yakışıklısı olarak anılan usta sanatçı Kadir İnanır'ın beyin damarlarından birinin tıkanmasının ardından operasyona alındığı biliniyordu. 

Son gelişmelere göre İnanır'ın entübe edildiği öğrenilmişti. Hayranları, usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri de merakla takip ediyordu. 

KÖTÜ HABER GELDİ: FELÇ RİSKİ VAR

Usta sanatçı hakkında üzen bir haber ise kısa süre önce geldi. Buna göre Kadir İnanır, 48 saatten erken bir durumda uyandırılmayacak. 48 saat, İnanır'ın tedavisinde büyük bir rol oynayacak. Yeşilçam'ın yakışıklısı usta sanatçı Kadir İnanır'dan kötü haber geldi. Hayranları duyunca yıkıldı - Resim : 1

Doktorlar, 48 saat boyunca herhangi bir olumsuzluk görmemesi durumunda ek bir müdahale yapmayacak ancak kanama durumunda acilen yeniden müdahalede bulunulması bekleniyor. 

Önümüzdeki 48 saatte herhangi bir olumsuz gelişme yaşanmazsa, İnanır'ın uyandırılması gündeme gelebilecek. Felç riskinin de bulunduğu iddialar arasında. 

YENİ GELİŞME YAŞANDI, UYANDIRILACAK

Öte yandan tüm bunlar yaşanırken, Kadir İnanır hakkında yeni bir gelişme yaşandı. İnanır'ın durumunu yakından takip eden hayat arkadaşı Jülide Kural, İnanır'ın resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sanatçının uyandırılacağını ve doktorların karar değiştirdiğini açıkladı. 

Yeşilçam'ın yakışıklısı usta sanatçı Kadir İnanır'dan kötü haber geldi. Hayranları duyunca yıkıldı - Resim : 2