Yeşilliklerin arasındaki tellere takılmıştı.. Paslı sivri teller vücudunun her tarafını kesip damla damla kan akıtıyordu. Acı melemelerini yoldan geçenler duydu

Kırsal bir alanda arabayla ilerledikleri sırada koyunun tellere takıldığını ve acı içerisinde bağırdığını gören gençler, hemen araçtan inerek koyunu tellerden kurtardı. Koyunun birçok yerinin tellerden dolayı kanadığı ifade edildi.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü hem insanlar tarafından tebrik edildi, hem de görenlerin içini sızlattı. Kırsal alanda araçlarıyla ilerleyen gençler, bir koyunun tellere takıldığını ve tellerin vücuduna battığını gördü. Kendisini tellerden bir türlü kurtaramayan koyunun acı içerisinde melediği görüldü. 

İNİP KURTARDI

Gençlerden biri, araçtan inerek koyunun yardımına koştu ve koyunu tellerin arasından çekip aldı. Acı bağırışları sona eren koyun da özgürlüğüne kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Ancak vücudunun birçok yerinde kanamalar vardı. 

Sosyal medyada yayılan video şu sözlerle paylaşıldı: "Tolstoy şöyle diyor: "Acı duyabiliyorsan, canlısın. Başkalarının acısını duyabiliyorsan, insansın."