5 litre 3 litre, 1 litre Ayçiçek yağı, 5 kg Kristal toz şeker fiyatı indirime girdi! Yetişen alıyor! BİM tüm market fiyatlarını değiştirdi! Hafta sonuna özel fiyatlar! 

BİM’de resmen haftasonu çılgınlığı başladı! Son dönemde tüketicilerin çoklukla aradığı BİM Ayçiçek yağı fiyatları değişti. Vatandaşlar en ucuz ayçiçek yağını nasıl alacağını merak ediyor. Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki indirimler sonrasında da BİM’de haftasonuna özel fiyatlarıyla bir çok ürünlerinde etiketleri değiştirdi.

5 litre 3 litre, 1 litre Ayçiçek yağı, 5 kg Kristal toz şeker fiyatı indirime girdi! Yetişen alıyor! BİM tüm market fiyatlarını değiştirdi! Hafta sonuna özel fiyatlar! 

Son dönemde tüketiciler taradında en çok araştırlan ürünler yağ ve tıoz şeker olarak başta geliyor. Ucuz ayçiçek yağı hangi markette satılıyor. BİM Market’te hafta sonuna özel yağ fiyatları ne kadar? BİM’de ucuz yağ satışının yanı sıra şeker de satılacak? 

Gıda fiyatlarına gelen zamlar sonrası vatandaşlar artık market kampanyalarını çoık yakından takip ediyor. BİM gibi bir çok market de çok sayıda kampanyalar düzeltiyor. BİM’de ise hafta sonuna özel yağ ve şeker fiyatlarında indirime gidildi. 5 litre, 3 litre ve 1 litre ayçiçek yağı yanı sıra toz şekerde de indirme gidildi. Bu hafta sonu BİM’de yağ ve toz şeker fiyartları…

BİM 5 litre, 3 litre ve 1 litre hafta sonu 20 ağustos yağ ve şeker fiyat listesi…

BİM tüm etiketlerde fiyat değişikliğine gitti. En çok indirime giren ürünler ise 5 litre, 3 litre ve 1 litre Sole Ayçiçek yağı ile 5 kg’lik toz şeker oldu. Türkiye’de indirim denilince akla gelen ve vatandaşın yanında olmaya gayret gösteren marketlerden birtanesi olan BİM market hafta sonuna özel çok hesaplı ürünleri ile vatandaşın karşısına çıkıyor.

BİM’de bu hafta sonu da çok sayıda ürünler indirim var Ancak en çok merak edilen ürünler ayçiçek yağı toz şeker fiyatları oldu.bu Sabah saatlerinde Market çalışanları etiketleri değiştirirken Sole ayçiçek yağı ve kristal toz şeker ürünlerinde büyük indirim yapıldı. Peki, BİM’de ayçiçek yağı bugün ne kadar? 20 Ağustos 2020 BİM indirimleri ve detaylar haberimizde…

20 Ağustos 2022 BİM Market Ayçiçek yağı fiyatları

BİM market bu hafta da çok hesaplı ürünlerini siz değerli tüketicilere sunmaya hazırlanıyor. Sole marka ayçiçek yağlarında büyük indirim yapan BİM, farklı ürünlerde de ekonomik fiyatları sizlerle buluşturuyor. Bu hafta BİM aktüel ile indirime giren sıvı yağlar şöyle:

Yudum Ayçiçek Yağı 5 litre: 169 TL.
Sole Ayçiçek Yağı 5 litre: 155 TL.
Yudum Ayçiçeği Yağı 2 litre 79 TL.
Sole Ayçiçek Yağı 2 litre: 69,00 TL.
Orkide Ayçiçek Yağı 5 Litre 165 TL.
Abalı Ayçiçek Yağı 5 Litre 165 TL.
Sole Ayçiçek Yağı 1 litre: 35 TL.
Biryağ Ayçiçek Yağı 2 litre: 63,90 TL
Abalı Ayçiçek Yağı 2 litre: 70 TL .
Sırım Riviera Zeytinyağı 1 litre: 59.90 TL.
Sırım Riviera Zeytinyağı 2 litre: 107.50 TL.
Sunar Mısır Yağı 2 litre: 69,90 TL
Sırım Natürel Sızma Zeytinyağı 1litre: 55.90 TL

BİM Market toz şeker fiyatları

Bim markette satılan toz şeker fiyatları de merak ediliyor. Çünkü son dönemlerde toz şeker fiyatları da bir hayli arttı ve ekonomik alışveriş yapmak artık imkansız hale geldi. Bu sebeple tüketiciler BİM market toz şeker fiyatları ne kadar sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. BİM’de kristal şeker başta olmak üzere tüm toz şeker ürünlerinde indirim var. BİM 5 kilogram kristal toz şeker fiyatı 42,50 TL’den satışa sunuluyor.