Yiğit Marcus Aral: Şevval Şahin'den gizlice Kerem Kamışlı'yla otelde buluşunca ayrıldım

2018 türkiye güzeli Şevval Şahin, geçen hafta eski ve yeni sevgililerinin kavgasıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. 22 yaşındaki modelin yollarını ayırdığı 1,5 yıllık sevgilisi Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı’yı yemek yedikleri restoranda oturduğu sandalyeyle beraber denize atmıştı.

Olay öncesi Yiğit marjus Aral’ın Şevval Şahin ile Kerem Kamışlı’nın baş başa yemek yediği masaya oturup selfie çektiği de ortaya çıkmıştı. Restorandan ayrıldıktan sonra “ne güzel bir gece” mesajını atan Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı’yı kendisini “Seni bu ülkeye sokturmam” diyerek tehdit ettiği için denize attığını açıklamıştı.

Olayın şokunu yaşayan Şevval Şahin, yeni erkek arkadaşı Kerem Kamışlı'yla beraber Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınarak Kartal’daki Anadolu Adliyesi’ne götürülen Yiğit Marcus Aral, savcılıkta “özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek”, “tehdit” ve “yaralama” suçlarından adli kontrol talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

 Kendisini yazılım mühendisi olarak tanıtan ve lüks yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken Yiğit Marcus Aral verdiği ifadede şunları söyledi:

“Olay tarihinden bir hafta önce kız arkadaşım Şevval Şahin'in Kerem Kamışlı ile bir otelde kaldıkları ve gizli gizli ilişki yaşadıkları kulağıma geldi. Bunun üzerine basına açıklama yaparak kendisinden ayrıldım. Ancak benim kızacağım şekilde İnstagram'dan kerem kamışlı ile olan videolarını story olarak attı. Basın açıklamasının ardından Şevval’le buluştuk. Niye bunları paylaştığını ve kerem kamışlı ile sevgili olup olmadıklarını sordum. Bana tesadüfen karşılaştıklarını söyledi. Amacı beni rencide etmekti...”

Mahkeme Aral’ın Şevval Şahin ve Kerem Kamışlı'nın evlerine 100 metreden fazla yaklaşmaması ve 2 ay süreyle her ayın ilk pazartesi günü ikametine en yakın kolluk birimine imza atması şeklinde adli kontrol hükümleri uygulanmasına karar verdi.

Olayın ardından Şevval Şahin Nişantaşı’nda kız arkadaşıyla kameralara yansıdı.

Kerem Kamışlı’yı sandalyeyle denize atan Yiğit Marcus Aral, geçen çarşamba sabahı “boğaz keyfi” notuyla manidar paylaşımlar yaptı. Aral’ın kahve içerken karşısına koyduğu boş sandalye dikkat çekti.