Yılan bu sefer korkunç bir rakibe çattı... Dişleri makine gibi kemirgen, kendisini yutmak isteyen yılanın şah damarını kemirdi

Yılan bu sefer korkunç bir rakibe çattı. Bir kemirgen ile yılanın karşılaşmasının kayda alındığı görüntülerde, yılandan kurtulmaya çalışan sıçanın farenin boynunu kemirmeye çalıştığı görüldü. Dişleri makine gibi kemirgen, kendisini yutmak isteyen yılanın şah damarını kemirdi. Dünyanın en nadir anlarından birinin videosu, sosyal medyada paylaşıldıktan sonra pek çok kullanıcının dikkatini çekmeyi başardı.

Sosyal medyada bir farenin kendisini yutmaya çalışan yılanla mücadelesi büyük ilgi gördü. Videoda farenin yılanın boğazını kemirerek kurtulmaya çalıştığı görüldü. Yılanın onu yutmasına izin vermeyen fare, bunun yerine avcısını içerden kemirerek kurtulmaya çalıştı. Sonuç olarak hem yılan hem de fare öldü.

İLGİNÇ VİDEOYA DİKKAT ÇEKTİ

Kısa sürede binlerce beğeni alan videoya insanlar şaşkınlıklarını dile getirdikleri yorumlar yaptı. Sosyal medya kullanıcılarından biri, "Öldüğünüzü bildiğiniz yiyecekle boğulmanın en kötü yolu" şeklinde yazdı.