Yılan uzmanı ihbara gittiği yerde karşılaştığı manzarayla panik yaptı. Türkiye'de de olacak şimdi öğrenin

Havaların ısınmasıyla birlikte ortaya çıkan yılanlar kendilerini ilginç yerlerde göstermeye devam ediyor. İngiltere'de ihbara giden bir yılan uzmanı, yılanın girdiği yeri görünce panik yaşadı. Arabanın ön tarafı sökülmek zorunda kalındı. Türkiye'de de vatandaşların arabalarına binmeden artık yılan kontrolü yapmasının faydalı olacağı ifade edildi.

Yılan uzmanı ihbara gittiği yerde karşılaştığı manzarayla panik yaptı. Türkiye'de de olacak şimdi öğrenin

Dünyanın çeşitli ülkelerinde özellikle ABD ve İngiltere gibi ülkelerde havaların ısınmasıyla birliket yılanlar da her taraftan ortaya çıkmaya başladı. Yılanların çoğunun zararsız olduğu ifade ediliyor ancak insanlar yine de yılanlardan çekiniyorlar. Özellikle doğanın önemli bir parçası olan yılanları öldürmemenin önemine dikkat çekiliyor.

İNGİLTERE'DE İHBARA GİTTİĞİNDE GÖRDÜ

Yılan uzmanı Lindsay Newell, geçtiğimiz günlerde İngiltere'de bir benzin istasyonuna çekilmiş aracın içerisinde bulduğu yılan karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Yılanı bir türlü olduğu yerden çıkaramayan yılan uzmanı, arabanın ön tarafını söktürmek zorunda kaldı. 

YENİDEN BİRLEŞTİRMEK ZORUNDALAR

Yılan uzmanının bu hareketi araç sahibine ciddi maliyet çıkardı. Arabanın tekrar çalışması için ön tarafının birleştirilmesi gerektiği ifade edildi. Türkiye'de de arabası olan vatandaşların havaların ısınmasıyla birlikte yılanlara dikkat etmeleri gerekiyor.

İşte o yılan:

Yılan uzmanı ihbara gittiği yerde karşılaştığı manzarayla panik yaptı. Türkiye'de de olacak şimdi öğrenin - Resim : 1