Yılanlar şimdi de orada ortaya çıkmaya başladı... Haber duyulunca herkes aşağı indirildi, acilen izole bir alana çekildi

Dünya genelinde yılanlarla ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Yılanlar şimdi de tren gibi uzun yol araçlarına girmeye başladı. Washington Büyükşehir Bölgesi Ulaşım Otoritesi, yılanların ortaya çıktığı bir trenin izole bir alana taşındığını açıkladı.

Yılanlar şimdi de orada ortaya çıkmaya başladı... Haber duyulunca herkes aşağı indirildi, acilen izole bir alana çekildi

Havaların ısınmasıyla birlikte iyice agresifleşen yılanlar dünya genelinde kendilerine serin alanlar arıyor. Yılanlar bu nedenle her an serin alanlarda ortaya çıkabiliyorlar. Yılanların son dönemdeki en büyük adresleri evler olsa da Amerika'da yılanlar trende ortaya çıktı. 

NEREDEN BİNDİĞİ BİLİNMİYOR 

Washington Büyükşehir Bölgesi Ulaşım Otoritesi, bir trenin içinde bir yılan görüldüğünde hizmet dışı bırakıldığını söyledi.  

Yılanlar şimdi de orada ortaya çıkmaya başladı... Haber duyulunca herkes aşağı indirildi, acilen izole bir alana çekildi - Resim : 1

Washington Metropolitan Area Transit Authority sözcüsü Sherri Ly olayı doğruladı. Yetkililer yılanın trene nasıl bindiğini bilmediklerini söylediler.

TREN İZOLE BİR YERE ÇEKİLDİ 

Yılanın trenden çıkarılamamasının ardından tüm yolcular aşağı indirildi ve tren bir süreliğine izole bir yere çekilerek devre dışı bırakıldı.