Yılanlar topraktan uyanmaya başladı. Bir yılana ait görüntü ise bu sefer herkesi çok üzdü

Yılanlar yaz aylarının gelmesiyle uyanırken bu sefer kötü bir haber İskoçya Dundee’de yer alan bir kumsaldan geldi. Köpeğini gezdiren bir kişi ilginç bir manzarayla karşı karşıya kaldı. Köpek gezdiği esnada bir anda heyecanlanıp kayalara yöneldi. O bölgeye yoğunlaşan adam taşların arasına yaklaşınca ölü bir piton cesedi olduğunu fark ederek hemen yetkililere haber verdi.

Yılanlar topraktan uyanmaya başladı. Bir yılana ait görüntü ise bu sefer herkesi çok üzdü

İskoçya Dundee’de yer alan  Broughty Ferry sahilinde köpeğini gezdirmeye çıkan James O'Donnell ilginç anlar yaşadı. O'Donnell köpeğinin taşlara yanaştığını ve heyecanlandığını görünce hemen o tarafa yöneldi.

Yılanlar topraktan uyanmaya başladı. Bir yılana ait görüntü ise bu sefer herkesi çok üzdü - Resim : 1

Taşların arasında ölü bir piton gören James O’Donnell durumu hemen bölge yetkililerine aktardı. Şaşkınlığını gizleyemeyen adam “"Bu sabah erken saatlerde köpeğim Barney'i Broughty Feribot sahilinde gezdiriyordum. Köpeğim yoldan çıktı ve kayaların yanında bir şeyle çok ilgileniyor gibi görünüyordu. Hemen yanına gittim yaklaştıkça ölü bir yılan olduğunu gördüm ve dehşete kapıldım” ifadelerini kullandı.

“HEMEN YETKİLİLERDE İLETİŞİME GEÇTİM”

Yetkililere haber veren O’Donnell "Köpeğimi hemen yönlendirdim, bazı fotoğraflar çektim ve SSPCA ve DCC [Dundee Şehir Meclisi] Çevre Hizmetleri ile temasa geçtim. Bir İskoç sahilinde kesinlikle her gün böyle bir şeyle karşılaşmıyorsunuz." Dedi.