Yılın transfer bombası patladı! Anlaşma imzaya kaldı! Dünya yıldızı Süper Lig’e geliyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor ara transfer döneminin en flaş hamlesini yaptı. Kırmızı-beyazlılar, kariyerinde Bayern Münih ve Juventus gibi takımlarda oynamış olan Brezilyalı futbolcusu Douglas Costa ile anlaşmaya vardı. Yıldız futbolcu 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Yılın transfer bombası patladı! Anlaşma imzaya kaldı! Dünya yıldızı Süper Lig’e geliyor

İki dönem transfer yasağı ertelenen Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Ocak ayı transfer döneminde önemli bir transferi bitirmeye hazırlanıyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Karadeniz ekibi, kariyerinde daha önce Bayern Münih ve Juventus gibi önemli takımların formasını giyen Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Douglas Costa ile her konuda anlaşmaya vardı.

Yılın transfer bombası patladı! Anlaşma imzaya kaldı! Dünya yıldızı Süper Lig’e geliyor - Resim : 1

RESMİ İMZA İÇİN TÜRKİYE'YE GELECEK

Son olarak LA Galaxy forması giyen ve şu anda serbest statüde olan 33 yaşındaki futbolcunun transferi imzaya kaldı. İtalyan spor muhabiri Fabrizio Romano’ya göre Douglas Costa, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek 1.5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Yılın transfer bombası patladı! Anlaşma imzaya kaldı! Dünya yıldızı Süper Lig’e geliyor - Resim : 2

DOUGLAS COSTA'NIN KARİYERİ

Önemli bir kariyere sahip olan Douglas Costa, 31 kez Brezilya Milli Takım formasını da giydi. Tecrübeli futbolcu daha önce 3’er kez Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A şampiyonlukları da yaşadı.

Yılın transfer bombası patladı! Anlaşma imzaya kaldı! Dünya yıldızı Süper Lig’e geliyor - Resim : 3

Piyasa değeri 7 Haziran 2018’de 55 milyon euroyu gören 33 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, kariyerinde Gremio, Bayern Münih, Juventus ve Shaktar Donetsk takımı formaları giydi. Yıldız futbolcu ABD ekibinde forma giydiği 51 maçta 8 gol, 8 asistlik performans sergiledi.