Yılın transfer bombası patladı! Jorge Jesus’un takımı çıldırdı! 120 milyon euroluk futbolcu için 173 milyon euro ödeyecekler

Napoli kulübünün TikTok hesabından kendisi hakkında alaycı paylaşımlarla gündemde olan Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Jesus'un teknik direktörlük görevini yaptığı Neymar’ın formasını giydiği Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal, Napoli kulübüne 173 milyon euro, futbolcuya da yıllığı 39 milyon euro olmak üzere 5 yıllık sözleşme teklif edecek.

Yılın transfer bombası patladı! Jorge Jesus’un takımı çıldırdı! 120 milyon euroluk futbolcu için 173 milyon euro ödeyecekler

Napoli’nin geçen sezon Serie A’da kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nijeryalı forvet Victor Osimhen, takımının ligde 0-0 sona eren Bologna maçında kazanılan penaltıyı gole çevirememişti.

Osimhen’in kaçırdığı penaltıya ilişkin olarak kulübün TikTok hesabından futbolcuyla dalga geçen bir paylaşım yapıldı. Söz konusu paylaşım kısa bir süre sonra kaldırılsa da olanlar oldu.

Futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada kulübü dava edeceklerini ifade etti. Futbolcunun Roberto Calenda, "Bugün Napoli'nin TikTok profilinde yaşananlar kabul edilemez. Victor'la alay eden bir video önce paylaşıldı ve geç de olsa silindi. Victor'u korumak için yasal işlem başlattık" açıklamasını yaptı.

Yılın transfer bombası patladı! Jorge Jesus’un takımı çıldırdı! 120 milyon euroluk futbolcu için 173 milyon euro ödeyecekler - Resim : 1

SOSYAL MEDYADAKİ NAPOLI PAYLAŞIMLARINI KALDIRDI

Nijeryalı forvet ise tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi. Osimhen, Instagram hesabından Napoli’yle ilgili yaptığı tüm paylaşımları kaldırdı. Futbolcu İtalyan basınına göre takımdan ayrılmaya karar verirken çarpıcı bir gelişme yaşandı.

TRANSFER ETMEK İSTİYORLAR

La Gazetta dello Sport’un haberine göre Teknik Direktörlük görevini geçen yıl Fenerbahçe’yi çalıştıran Jorge Jesus’un yaptığı ve kadrosunda Neymar’ın bulunduğu Suudi Arabistan kulübü Al-Hilal, Victor Osimhen'i transfer etmek konusunda istekli.

TEKLİF BELLİ OLDU

Suudi ekibinin Napoli’nin futbolcu için talep ettiği 173 milyon euro bonservis bedelini ödemeye istekliği olduğu, futbolcuya yıllık 39 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme teklif etmek istediği belirtildi.

Yılın transfer bombası patladı! Jorge Jesus’un takımı çıldırdı! 120 milyon euroluk futbolcu için 173 milyon euro ödeyecekler - Resim : 2

 ARABİSTAN'DA FUTBOLCULARIN KAZANDIĞI ÜCRETLER

Arabistan ligi şampiyonu Al İttihad, Celtic forması giyen 24 yaşındaki Portekizli Jota için 29 milyon Euro bonservis öderken, Real Madrid’ten ayrılan Karim Benzema’ya 200 milyon Euro yıllık maaş karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalattı.

Chelsea’nın Fransız futbolcusu N’Golo Kante de 100 milyon Euro’ya 3 yıl Al Ittihad forması giyecek.

Öte yandan PSG’den kadroya katılan Neymar’ın kazanacağı maaş da dudak uçuklatıyor.

-100 milyon Euro yıllık maaş

-500 bin Euro Instagram postu ücreti (tek post)

-81 vib Euro galibiyet primi

-Ultra lüks ev

-Özel jet

-Neymar ve sevgilisi için özel destek

Cristiano Ronaldo: 200 milyon euro

Karim Benzema: 200 milyon euro

Riyad Mahrez: 50 milyon euro

Jordan Henderson: 42.5 milyon euro

Sadio Mane: 40 milyon euro