Yılmaz Büyükerşen'den tv100'e özel demeç: Eskişehir’i mutlaka kazanacağız

Eskişehir'de uzun yıllardır büyükşehir belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen, 6. dönem için CHP'den aday gösterilmedi. Büyükerşen, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a verdiği özel demeçte "Ayşe’nin mutlaka kazanması lazım. Eskişehir’i mutlaka kazanacağız. Ben de Ayşe hoca için de diğer ilan edilen arkadaşlarımız için de bütün gücümüzle çalışacağım. Eskişehir’de yaptığımız hizmetleri devam ettireceğim" dedi.

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu.

25 yıllık Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın ardından yeniden aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen, Barış Yarkadaş'a demeç verdi.

"ESKİŞEHİR'İ MUTLAKA KAZANACAĞIZ"
Büyükerşen açıklamalarında "Bugün Eskişehir’de belediye başkanlarımız, partililerimiz, adayımız Ayşe Ünlüce’nin etrafında buluştular. Hep birlikte bir toplantı yaptık. Ayşe’nin mutlaka kazanması lazım. Senden de destek istiyorum. Ayşe kardeşimizi, Eskişehirliler tanıyor, Türkiye de yakında tanıyacak. Haksızlıklara, adaletsizliklere karşı çıkan, çok vicdanlı bir kentseverdir. Bazen bizim zabıtalarımız vatandaşımıza ceza yazdığında ‘erteleyelim, vatandaşımız ödeyemez’ diyecek kadar vicdanlı bir insandır. Eskişehir’i mutlaka kazanacağız. Ben de Ayşe hoca için de diğer ilan edilen arkadaşlarımız için de bütün gücümüzle çalışacağım. Eskişehir’de yaptığımız hizmetleri devam ettireceğim." ifadelerine yer verdi.