Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde bahar dönemi ne zaman başlıyor? YÖK’ün üniversiteler ile ilgili açıklaması!

YÖK’ten üniversitelerde bahar dönemi ile ilgili açıklama geldi. YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerdeki 2022-2023 bahar dönemine ilişkin alınan kararları açıkladı. Deprem nedeniyle üniversitelerin uzaktan eğitime geçtiğini söyleyen Özvar, üniversitelerde bahar döneminin başlayacağı tarihi açıkladı. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde bahar dönemi ne zaman başlıyor? İşte YÖK’ün üniversiteler ile ilgili açıklaması!

Üniversiteler ne zaman açılacak? Üniversitelerde bahar dönemi ne zaman başlıyor? YÖK’ün üniversiteler ile ilgili açıklaması!

Deprem felaketi nedeniyle üniversiteler uzaktan eğitime geçmişti. YÖK üniversiteler ile ilgili yeni kararlarını açıkladı. Kameralar karşısına geçen YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde bahar döneminin başlayacağı tarihi duyurdu ve yeni kararları açıkladı.

ÜNİVERSİTELER NE ZAMAN AÇILACAK?

İşte YÖK Başkanı Erol Özvar’ın üniversiteler ile ilgili açıklamaları

“2022-2023 bahar döneminin uzaktan eğitim ile sağlanmasına daha önce karar verilmişti. Ön lisans, lisans ve lisans üstü bölümleri için bir dizi kararlar aldık.

Buna göre 20 Şubat'ta bahar dönemi başlayacak. Alınan kararlar nisan ayı başı itibariyle yeniden gözden geçirilerek uzaktan eğitimin yanında yüz yüze eğitimin harlanmasıyla hibrit eğitim de değerlendirilecektir.”