Yolda yürürken başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Tam kurtulduğunu sanmıştı ki, bir anda kendisini yerde buldu

Yolda kendi halinde yürüyen kadın, hiç beklemediği bir olayla kendini yerde buldu. Pişmiş tavuğun bile başına gelmeyen olay, masum bir kadının başına geldi. Güvenlik kamerasına kaydedilen görüntüler, izleyenleri şaşkına çevirdi. Arabadan kopup fırlayan tekerlek hızla kadının üzerine doğru geldi. Kendisini kurtardığını zanneden kadın yürümeye devam ediyordu ki, tekerlek arka taraftaki otobüs durağının direğine çarpıp yön değiştirdi ve kadına çarptı. Kadın bir anda kendisini yerde buldu.

Güvenlik kameraları çoğu zaman, inanması güç olayları kayıt altına alarak kanıt sunuyor. Kayda alınmamış olsa herkesin inanmakta güçlük çekeceği olayın baş kahramanı kadın, kaldırımda kendi halinde yürürken saniyeler içinde kendisini yerde buldu.

Yolda yürürken başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Tam kurtulduğunu sanmıştı ki, bir anda kendisini yerde buldu - Resim : 1

HER ŞEY SANİYELER İÇİNDE OLDU

Saniye saniye saniye kaydedilen görüntülerde, kaldırımda yürüyen kadın, bir otobüs durağının yanından geçiyordu. O anda karşıdan hızla kendisine doğru gelen kopmuş bir araba tekerleği gördü. Ani bir manevra ile kendisini kurtarmayı başaran kadın yoluna devam etti. Ancak her şey o kadar hızlı gelişti ki. Tekerlek, hemen kadının arkasında kalan otobüs durağının direğine çarpıp yön değiştirdi ve kadına arkasından çarptı. Kadın, bir anda yerle bir olurken neye uğradığını şaşırdı. O anlar, sosyal medyada defalarca izlendi.

Yolda yürürken başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Tam kurtulduğunu sanmıştı ki, bir anda kendisini yerde buldu - Resim : 2