Alkan'dan 'istemiyorum' çıkışı

Yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pandemi döneminde oyunculuğunu geliştirmek için uğraş verdiğini söyleyen oyuncunun babasıyla ilgili cevabı şaşırttı.

Alkan'dan 'istemiyorum' çıkışı

Yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Alkan, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Pandemi döneminde oyunculuğunu geliştirmek için uğraş verdiğini söyleyen oyuncu, babası Hamdi Alkan hakkında yaptığı açıklama şaşırttı.

Zeynep Alkan,"Babam kendi işiyle uğraşıyor, ben kendi işimle. İstemiyorum açıkçası 'Hamdi Alkan'ın kızı' olarak bir şeyler yapmayı. Kendi ayaklarımın üzerinde durarak bir şeyler yapmak istiyorum" dedi.

Zeynep Alkan, Amsterdam'da eğitim alıyordu. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle evine gelmek isteyen Alkan, uçuş yasağı nedeniyle Türkiye'ye dönememişti.

Pandeminin ilk dönemlerinde İtalya ve Hollanda’da bulunan Zeynep Alkan, “Hollanda ve İtalya’da sürekli kademeli olarak karantina uygulanıyor. Burası daha rahat, ben de artık buradayım. İstanbul’da kalacağım” şeklinde konuşmuştu.