Yüksek emekli maaşı promosyonu almak isteyenler dikkat! Son başvuru tarihi duyuruldu!

Bankalardan emekli maaş promosyonu alabilmek için başvuru süresi devam ediyor. Emekli maaş promosyonları ek ödemelerle birlikte özel bankalarda 18 bin liraya kadar çıktı. Yüksek emekli maaş promosyonu almak isteyenler 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapabiliyor. Yüksek emekli maaş promosyonundan yararlanmak isteyenlerin bankalara güncelleme talebinde bulunması gerekiyor.

Yüksek emekli maaşı promosyonu almak isteyenler dikkat! Son başvuru tarihi duyuruldu!

Banka, daha önce aldığı promosyon ödemesini yeni ödemeden düşerek yeni bir tutar belirliyor. İade işlemi tamamlandıktan sonra banka, toplam promosyon tutarını kişinin hesabına yatırıyor.

3 YILLIK TAAHHÜT SÜRESİ OLANLAR DİKKAT

Ancak üç yıl süresi dolmak üzere olanların güncelleme yapmalarının avantajlı olmadığı belirtiliyor. 3 yıllık taahhüt süresi dolan emekliler ise isterlerse daha yüksek emekli promosyonu veren bankalara kolaylıkla promosyon başvurusu yapabiliyor.

30 NİSAN SON TARİH

Güncel emekli maaş promosyonları son başvuru tarihi ise 30 Nisan. Bu tarihe kadar yapılan başvurularda 18 bin liraya kadar emekli promosyonlarından yararlanılabiliyor.

TEMMUZ AYINDA EMEKLİ MAAŞINA ZAM İLE REKABET ARTACAK

Emekli maaşları Temmuz ayında bir kez daha artacak. Bankaların müşteri yarışında yeni emekli maaşı zammı sonrasında promosyon rakamlarını daha da arttırması bekleniyor.