"Yuva yıkan kadın" yorumuna Merve Çağıran'dan ilk yanıt: Ne desem de zan altındayım

Yuva yıktığı iddia edilen Merve Çağıran ilk kez konuştu.

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, kızı Yemin'in annesi Duygu Kaya Kumarki'yle geçen temmuz ayında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Daha sonra Hacıoğlu'nun boşanmadan önce "Çocuk" dizisindeki rol arkadaşı Merve Çağıran'la aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı.

Geçen yaz Merve Çağıran'la mavi tura çıkan İsmail Hacıoğlu, aşkını sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına yazdığı "10 üzerinden 12... Siyah Beyaz" notuyla ilan etmişti. Çağıran da karşılıksız kalmamış ve "Ne Güzel Gözler" notuyla İsmail Hacıoğlu'nun fotoğrafını story sayfasından yayınlamıştı.

Bu gelişme üzerine İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kaya Kumarki, fena halde sinirlenmiş ve şu açıklamayı yapmıştı: "Çok mesaj alıyorum herkese çok teşekkür ediyorum ama bana neden konuşmadınız demeyin! Benim tarzım değil, bulunduğum seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısıyla her şey ortaya kendiliğinden çıkar. Allah benim yanımda, ilahi adaletini sevdiğim... Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş..."

İsmail Hacıoğlu ise evliliğinin Merve Çağıran yüzünden bittiği iddiasını yalanlamış ve "Asla üçüncü bir kişiden ötürü değil, karşılıklı anlaşarak, boşandığımız bu süreçten sonra umutla yaşadıklarım... Mutluluğum da mutsuzluğum da beni ilgilendirir" açıklamasını yapmıştı.

Merve Çağıran geçen çarşamba günü Atiye Sokak'ta buluştuğu arkadaşlarıyla görüntülendi.

Pandemide kilo aldığını belirten Çağıran, İsmail Hacıoğlu ile ilgili sorulara yanıt vermek istemedi.

İsmail Hacıoğlu da aşkını ilan ettiği siyah beyaz fotoğrafı geçen günlerde silmişti.