Bursa'da yüzde 47,62 ile seçimi kazandı! Mustafa Bozbey'den tv100'e özel demeç: Gönül dostlarımız ve parti örgütümüzle bu seçimi kazandık

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Bursa'da yüzde 47,62 ile seçimi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bursa adayı Mustafa Bozbey, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a verdiği özel demeçte "Gönül dostlarımız ve parti örgütümüzle bu seçimi kazandık. Bursa'nın tarihine de altın harflerle yazılacak bir gün yaşadık. Şimdi görev zamanı. İlk önce çocuklarımızı sonra tüm Bursa'mız gülümseyecek." dedi.

Bursa'da yüzde 47,62 ile seçimi kazandı! Mustafa Bozbey'den tv100'e özel demeç:  Gönül dostlarımız ve parti örgütümüzle bu seçimi kazandık

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bursa adayı Mustafa Bozbey, yüzde 47,62 ile seçimi kazandı. Seçimin ardından Bozbey ilk demecini tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a verdi.

Mustafa Bozbey'in demeci şu şekilde:

"GÖNÜL DOSTLARIMIZ VE PARTİ ÖRGÜTÜMÜZLE BU SEÇİMİ KAZANDIK"
Ben 2019 seçimlerini 2.7 ile kaybettikten sonra ben 5 yıl boyunca bu seçime hazırlandım. Her hafta örgütümüzle düzenli çalışmalar yaptık. Çarşıda pazardaydık. Başta ekonomi olmak üzere vatandaşın bütün sorunlarına çözümler ortaya koyduk, projeler ürettik. Gönül dostlarımız ve parti örgütümüzle bu seçimi kazandık. Bursa'nın tarihine de altın harflerle yazılacak bir gün yaşadık. Şimdi görev zamanı. İlk önce çocuklarımızı sonra tüm Bursa'mız gülümseyecek.