Seda Ölmez’in kızı minikler şampiyonu

‘Yılın antrenörü’ ödüllü yüzme antrenörü Seda Ölmez, spor tutkusunu kızı Elif’e de aşıladı. 7 yaşındaki Elif Zerrin Bilgiç, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Modern Pentatlon Ankara İl Seçmesi yarışlarında hem yüzme hem de koşu alanlarında birinci oldu.

Seda Ölmez’in kızı minikler şampiyonu

Ankara’daki Sinpaş İncek Blue Çarşı’da bulunan Atlas Yüzme Spor Kulübü’nün kurucusu Seda Ölmez, Türkiye Yüzme Federasyonu’na bağlı olarak çalışan bir yüzme antrenörü. Aynı zamanda Fenerbahçe Yüzme Okulu’nun işletmecisi olan Ölmez, 2014 yılında Ankara’da düzenlenen özel bir organizasyonda “Yılın Antrenörü” seçilmişti. Lisanslı yüzücüler yetiştiren, çok sayıda çocuğa kulübünde burs da veren Ölmez’in yüzmeyi öğrettiği minikler arasında kendi kızı Elif de var.

Hem yüzmede hem de koşuda fark attı

Annesi gibi tam bir spor tutkunu olan ve yüzmeyle henüz küçük bir bebekken tanışan Elif Zerrin Bilgiç, bu alandaki başarısını madalya ile taçlandırdı. Minik sporcu, 5 Nisan Salı günü Ankara’da düzenlenen okullar arası organizasyonda şampiyonluk madalyasını kazandı. Üstelik hem yüzme hem de koşu etaplarında rakiplerine açık ara fark attı.

İlk yarışmada madalya sevinci 

Çayyolu Final Okulları öğrencisi olan Elif Zerrin Bilgiç, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Modern Pentatlon Ankara İl Seçmesi yarışlarına katıldı. İlk yarışmasının heyecanını yaşayan Elif, ‘Minikler B’ kategorisinde il birincisi oldu. Yüzme branşında ikinci olan öğrenciye büyük fark atan Elif, koşuda da birinciliği kimseye kaptırmadı. Birincilik kürsüsüne çıkan minik sporcu, objektiflere mutluluk pozları verdi. Seda Ölmez de kızının başarısıyla gurur duyduğunu söyledi.

Seda Ölmez’in kızı minikler şampiyonu - Resim : 1