Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak'a şok suçlamalar! Yasak aşkı ortaya çıktı! "Beni de dövdü"

Eşi tarafından "Hem aldatıyor, hem şiddet uyguluyor" suçlamalarıyla gündeme gelen Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak'a bir suçlama da yasak aşkından geldi. Boşnak'ın eşine destek veren gizli sevgilisi Y.E., "Kaan beni de dövdü." diyerek ünlü rockçıyı suçladı.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak'a şok suçlamalar! Yasak aşkı ortaya çıktı! "Beni de dövdü"

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak, eşi ve yasak aşkına uyguladığı şiddet olaylarıyla gündeme geldi. Eşinin "Hem aldatıyor, hem şiddet uyguluyor" suçlamalarının ardından Boşnak'ın ortaya çıkan yasak aşkı, ünlü rockçının eşine destek vererek, "Kaan beni de dövdü." dedi.

Ünlü rockçı Kaan Boşnak eşinden sonra sevgilisinin de hedefinde! Dün Kaan Boşnak'ın iki yıllık eşi Başak Ceylan Torun'un "Hem ihanete uğradım, hem de şiddete maruz kaldım" iddiaları gündeme gelmişti.

Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun solisti Kaan Boşnak'a şok suçlamalar! Yasak aşkı ortaya çıktı! "Beni de dövdü" - Resim : 1

YASAK AŞKI ORTAYA ÇIKTI

Şimdi de rockçının evliyken yasak ilişki yaşadığı sevgilisi Y. E. ortaya çıktı.

"ŞİDDET SONRASI İLİŞKİMİZ SONA ERDİ"

Y. E., şarkıcı Kaan Boşnak'la ilgili şu iddiaları sıraladı: "Yaşattığı psikolojik ve fiziksel istismar ve şiddet sonrası ilişkimiz sona erdi. Benim binde birimi bile hak etmedi. Bundan sonra hayatımı kontrol edemeyecek!

Hakkında ağır suçlamalar bulunan Boşnak ise sessizliğini koruyor.

GRUP ÜYELERİNDEN TEHDİT

Başak Ceylan Torun'un, ünlü rockçı hakkındaki iddiaları sosyal medyada gündem oldu. Yüzlerce kadın, Torun'a sahip çıkıp şarkıcıyı yerden yere vurdu.

Ancak mağdur kadına sahip çıkan bazı takipçiler, destek verdikleri için Yüzyüzeyken Konuşuruz grubu üyelerinden tehdit mesajları aldıklarını açıkladı.

(Günaydın)