Ümit Özdağ'a 'Beyazıt Öztürk' tuzağı! Hesap sahte çıkınca apar topar paylaşımı sildi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sahte Beyazıt Öztürk hesabından yapılan bir paylaşımı alıntılayıp cevap verdi. Özdağ hesabın sahte olduğunu görünce paylaşımını hemen sildi.

Ümit Özdağ'a 'Beyazıt Öztürk' tuzağı! Hesap sahte çıkınca apar topar paylaşımı sildi

Sığınmacılarla alakalı söylemleri sebebiyle siyaset gündemindeki yerini koruyan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, son paylaşımı ile Twitter'da gündeme oturdu.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan siyasetçi, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün adı kullanılarak açılan bir hesapta sığınmacılar ile ilgili yapılan bir paylaşıma cevap verdi. Sahte hesabın tweetini tebrik ederek paylaşan Özdağ, paylaşımı saniyeler içerisinde sildi.

"Son dönemde ülkemizde yaşanan sessiz istilaya sessiz kalmak istemedim. Yurdumuzun istikameti Atatürk ilke ve inkılaplarıyla ters düşmektedir. İsteğim, aydın kişilerin artık konuşmaya başlamasıdır. Bugün susarsanız, yarın konuşacak bir vatanınız olmayacak. Artık ben de buradayım" paylaşımına cevap veren Özdağ, hemen bu söz konusu tweeti kendi sayfasından paylaştı.

Hesabın ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'e ait olduğunu zanneden Özdağ, "Tebrik ederim Beyazıt Öztürk. Ömrünü Türk halkının güvenliğini sağlamak için geçiren rahmetli babanın ruhu şad oldu" dedi.

Söz konusu hesabın Beyazıt Öztürk'e ait olmadığını gören Özdağ, paylaşımını saniyeler içerisinde sildi.