Zafer Partisi hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyecek? İlk açıklama geldi

Adalet Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıklamasının ardından Zafer Partisi’nden ilk açıklama geldi. Yapılan açıklamada “ATA İttifakı, ortak karar alma ve hareket etme tercihlerinden vazgeçmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Zafer Partisi hangi cumhurbaşkanı adayını destekleyecek? İlk açıklama geldi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, öğle saatlerinde ATA İttifakı'nın eski bileşenlerinden olan Adalet Partisi (AP) Genel Başkanı Vecdet Öz ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında açıklama yapan ikiliden Adalet Partisi lideri Vecdet Öz parti olarak Kılıçdaroğlu'na destek vereceklerini bildirmişti.

ZAFER PARTİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA

Adalet Partisi'nin, ‘Kılıçdaroğlu’na destek’ kararından sonra Zafer Partisi’nden ilk açıklama geldi. Zafer Parti'si konuya ilişkin sosyal medyadan paylaşım yaparak “Aziz Türk Milleti, Ata İttifakı, ortak karar alma ve hareket etme tercihlerinden vazgeçmiştir.

KARAR BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLANACAK

Bugünden itibaren, taraflar sadece kendi adlarına karar alacaktır. Bu sebeple Zafer Partisi’nin kararını, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ, yarın saat 11.00’de düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.