Zaha, Ziyech ve Ndombele'nin son durumunu açıkladı! Okan Buruk'tan olay sözler: “İçeriden ve dışarıdan Galatasaray'ı karıştırmaya çalışanlar var”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın antrenmanı öncesi yaptığı açıklamada, “Hedef, 24. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarak Galatasaray'ın genlerinde olan Avrupa başarısını ortaya çıkartmak. Galatasaray çok başarılı olacak. Kimseye Galatasaray'a saldıracak gücü vermememiz gerekiyor. İçeriden ve dışarıdan Galatasaray'ı karıştırmaya çalışanlar var. Daha güçlü olacağız, oyun olarak da güçleniyoruz” dedi.

Zaha, Ziyech ve Ndombele'nin son durumunu açıkladı! Okan Buruk'tan olay sözler: “İçeriden ve dışarıdan Galatasaray'ı karıştırmaya çalışanlar var”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  Okan Buruk, yeni transferler Ziyech, Zaha ve Ndombele’nin durumu, transfer çalışmaları ve sözleşmesi hakkında bilgi verirken hedeflerinin 24.şampiyonluk ve Avrupa’da başarılı olmak olduğunu ifade etti.

Buruk’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Tüm oyuncularım bugün antrenmana çıkıyor, bu yüzden yüzüm gülüyor. Bütün oyuncularımızın hazır olacağı vakte doğru ilerliyoruz. 7 maçlık periyot bu hafta başlıyor. Ndombele, geçen hafta geldi. 1-2 hafta içinde en yüksek performansına ulaşacaktır diye düşünüyorum.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Transfer yarın kapanıyor. Genç ve bize katkı verecek oyuncularla görüşmemiz var. Bununla ilgili bir şey olabilir ama olmazsa da bu şekilde kapatacakmışız gibi düşündük.

GALATASARAY İLE SÖZLEŞME UZATACAK MI?

Benim en büyük hayalim Galatasaray'ın teknik direktörü olmaktı, bunu da devam ettirmek istiyorum. Bizim için maddiyat her zaman ikinci planda gelir, Galatasaray'ın başarısı birinci planda.

YENİ TRANSFERLERİN DURUMU

Transfer konusunda geçen seneyle bu seneye baktığımızda arada yaklaşık 5-6 hafta fark var, süreç daha erken ilerledi. Ziyech ve Zaha gibi iki oyuncudan yeni yeni yararlanacağız. Hakim Ziyech, iki gün önce takımla çalışmalara başladı. Zaha, bugün antrenmanlara başlayacak. Bu maç mı bir sonraki maç mı kadroya alınır; onun kararını vereceğiz. Bu hafta kadroda olacak Ndombele'yi hazırlayacağız. Ndombele, tam hazır olmamasına rağmen bu hafta kadroda bizimle olacak oyunculardan birisi.

Zaha, Ziyech ve Ndombele'nin son durumunu açıkladı! Okan Buruk'tan olay sözler: “İçeriden ve dışarıdan Galatasaray'ı karıştırmaya çalışanlar var” - Resim : 1
Ndombele - Ziyech- Zaha

 

Oyuncularımızın kalitesini sahaya doğru bir şekilde koyduğumuzda, şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuz ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkacağımız ortaya çıkacak.

“GALATASARAY ÇOK BAŞARILI OLACAK”

Hedef, 24. şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarak Galatasaray'ın genlerinde olan Avrupa başarısını ortaya çıkartmak. Galatasaray çok başarılı olacak. Kimseye Galatasaray'a saldıracak gücü vermememiz gerekiyor. İçeriden ve dışarıdan Galatasaray'ı karıştırmaya çalışanlar var. Daha güçlü olacağız, oyun olarak da güçleniyoruz.

Şampiyonlar Ligi için her çekeceğimiz kura zorlu. Kimin geleceğinden çok, 'Biz ne yaparız?' sorusu önemli. Kendimize güvenerek bir giriş yapacağız. Hangi maç olursa olsun kazanmak için çıkacağız. Galatasaray, bulunduğu arenada en iyisi olmaya çalışacak. Şu an puan hedefim yok, kazanarak başlamamız önemli."