Zehra Güneş bir kez daha hayran bıraktı! Bu kez de ayak yeteneğini konuşturdu: "Meğer sende neler varmış"

Voleybolda harikalar yaratan Zehra Güneş, bu kez de ayak yeteneğini konuşturdu. Topu ustalıkla sektiren Zehra Güneş resmen hayran bıraktı.

Milli Voleybolcu Zehra Güneş, voleyboldaki başarılarıyla her zaman göğsümüzü kabartıyor. Güzelliği ile de dikkat çeken Zehra Güneş'in top sektirme videosu paylaşıldı. Güneş'in yeteneğini görenler "Meğer sende neler varmış" demeden edemedi.

Zehra Güneş kimdir?

23 yaşındaki A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın başarılı orta oyuncusu Zehra Güneş iki sene üst üste hem yıldız hem gençlerde Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 15 yaşındayken 2. Lig takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bir sezon kiralık olarak forma giydi. Aynı sezon hem PAF takım hem genç takımda Türkiye şampiyonluğu yaşadı. 2015-2016 sezonu VakıfBank'ın 3.Lig'den 2. Lig'e şampiyon olarak yükselen takımında forma giydi. 2016-2017 sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi. Sezon sonunda VakıfBank Genç Takımı'yla yeniden Türkiye şampiyonu oldu. 2017-2018 sezonundan bu yana VakıfBank A Takımı'nda oynayan Zehra Güneş, sarı-siyahlı formayla 2 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası, 1 CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi, 3 Türkiye Ligi, 2 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Zehra Güneş bir kez daha hayran bıraktı! Bu kez de ayak yeteneğini konuşturdu: "Meğer sende neler varmış" - Resim : 1