Zemheri 8. bölümde neler olacak? Yeni bölümün konusu ve fragmanı... Ayaz, Ertan ve Firuze'nin evliliğini bozacak mı?

Zemheri'de bu hafta ortalık karışıyor. Her Çarşamba günü saat 20:00'de Show TV'de yayınlanan Zemheri dizisinin 1. sezon 8. bölümünde Ayaz'ın yemeğe katılması herkesi şoke ediyor. İşte sekizinci bölümün konusu ve fragmanı.

Zemheri, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 15 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmeliğini Hilal Saral'ın yaptığı, senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Türk yapımı dram dizisi olarak hayatımıza girdi. Dizinin başrolünde Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk ve Hazal Filiz Küçükköse oynuyor.

İlk sezonu yayınlanan dizinin 8. bölümü bugün (4 Mart 2020 Çarşamba günü) yayınlanıyor.

Peki birinci sezon sekizinci bölümün konusu ne? İşte detaylar:

Evliliklerinin herkesçe bilinmesini isteyen Ertan Firuze’ye babasıyla konuşması için baskı yapar. Firuze Yaşar’a kötü kalpli bir adamla evlendiğini söylemekte zorlanacaktır. Kızının Ertan’la evlendiğini hiç beklenmedik bir şekilde öğrenen Yaşar’ın tepkisi ne olacaktır? Ertan’ın verdiği hediye ile şoke olan Firuze, Ertan’ın Ayaz’la olan ilişkisini bildiğine kanaat getirir.

Ertan evde küçük bir davetle evliliklerini duyurmaya karar vermiştir. Yaşar aileden kimsenin o yemeğe katılmasını istemez. Ayaz’a yakın olmak için her türlü fırsatı değerlendiren Berrak, Ayaz’ı da yemeğe davet eder. Ayaz’ın yemeğe katılması herkeste şok etkisi yaratır. Ayaz yapacağı büyük açıklama ile Ertan ve Firuze evliliğinin temeline büyük bir bomba atmak niyetindedir.