Zengin adamla evlen, çocuk yap sonra para kopar!

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' programında Tuğba Özay'ın İtalyan eşi Ludovic Fattizzo'dan anlaşmalı olarak boşanmasını yorumladı.

Bakırköy 12. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Tuğba Özay ve Ludovic Fattizzo katıldı. 10 dakika süren duruşmada taraflar anlaşmalı olarak boşandı.

Duruşmanın ardından gazetecilerin soruları üzerine Tuğba Özay, "Evet boşandık. Zaten bir süredir devam ediyordu. Sonrasında bir takım işlemlerin olması için ara verilmişti. 10 sene önce bugün balayına gittik. 10 sene sonra bugün boşandık, hayat. Her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağım bir insan. Benim için çok değerli bir insan. Bizim tek sorunumuz zaten iki ülke arasında yaşamaktı. Ama hayırlısı... Artık herkesin kendi yolu. Teşekkür ediyorum" dedi.

Ludovic Fattizzo'nun avukatı Şükrü Sedat Vargılı da müvekkilinin Türkiye'yi çok sevdiğini belirterek, "Tek sıkıntı bir arada olmamaları. Çünkü Kendisi İtalya'da yaşıyor, Tuğba Hanım Türkiye'de... Yoksa aralarında herhangi bir sıkıntı yok. Tuğba Hanım'la da zaten ilişkilerine çok iyi bir dost olarak devam edecekler. Herhangi bir talepleri olmadı her ikisinin de" ifadelerini kullandı.

Seren Serengil, "Tuğba ile aynı fikirdeyim. Bir adamın parası olabilir, adam iflas etse ne yapacaksın! Bir başkasının parası ile var olan kişinin sonu, bir başkasının parası ile yok olmak olacaktır. 10 yıl evlilikleri devam etmedi. 10 yıl evli kaldılar. Eşinin başka biriyle ilişkisi vardı. Kadınların kendilerini toparlamaları için evlilik ne kadar sürdüyse o kadar nafaka verilmeli. Sadece parası olduğu için adamlarla evlenen kadınlar var. Sadece ünlüler için söylemiyorum... Normalde o adamı yanında gezdirmez ama adamın parası var diye evleniyor, çocuk yapıyor, yaptıktan sonra adamdan para koparmaya çalışıyor. Tuğba'nın zaten kendi ekonomik özgürlüğü var. Ben kocama ölsem 'bana bir şey al' demem." yorumunda bulundu.