Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan kaç yaşında?

Ünlü şarkıcı Ziynet Sali, gitaristi Erkan Erzurumlu ile 2019 yılında dünya evine girdi. Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük olan eşi Erkan Erzurumlu mera konusu oldu. Peki Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan Erzurumlu kaç yaşındadır? İşte Erkan Erzurumlu'nun hayatı ve kariyeri…

Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan kaç yaşında?

Bir dönem ünlü şarkıcı Ziynet Sali'nin gitaristliğini yapan Erkan Erzurumlu, 2019 yılında Ziynet Sali ile evlendi.  Erkan Erzurumlu’nun eş Ziynet Sali’den 10 yaş küçük olması gündem olmuştu.

Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan kaç yaşında? - Resim : 1

Ziynet Sali’nin eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan Erzurumlu kaç yaşındadır? Soruları internet üzerinden araştırılıyor. İşte Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan Erzurumlu kaç yaşında, nereli? Sorularının yanıtı…

Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan kaç yaşında? - Resim : 2

ERKAN ERZURUMLU KİMDİR?

1984 yılında İngiltere Londra’da dünyaya gelen Erkan Erzurumlu müzisyen bir aile de yetişmiştir. Çok erken yaşta gitar ile tanışan sanatçı’nın babası Kıbrıs’ın tanınan müzisyenlerinden Turgay Erzurumlu’dur. Babasının desteği ve yönlendirmesi ile Jazz, Rock, Flamenko ve Fusion gibi farklı müzik tarzlarını erken yaşta tanımış ve benimsemiştir.

Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan kaç yaşında? - Resim : 3

İlk profesyonel müzik çalışmalarına Namık Kemal Lisesi Orkestrası ile başlamış o dönemde liseler arası müzik yarışmalarında üst üste 1. likler elde etmiştir.

Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan kaç yaşında? - Resim : 4

Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümü’nden mezun olmuştur. Klasik batı müziği üzerine öğrenim görmüş, okul dönemi süresince Güney Koreli Dr. Hyunjin Minden klasik gitar eğitimi almıştır. Ayrıca eğitim döneminde Jazz, Fusion ve Flamenko gibi farklı tarzlarda çalışmalar yapmış ve resitaller vermiştir.

Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan kaç yaşında? - Resim : 5

Son dönemlerde ünlü sanatçı Ziynet Sali ile birlikteliği gündeme sıkça geliyordu. Gitarist Erkan Erzurumlu, Ziynet Sali ile dünya evine girdi.

 Ziynet Sali’nin kendisinden 10 yaş küçük eşi Erkan Erzurumlu kimdir? Erkan kaç yaşında? - Resim : 6