"Zombi insan" dehşeti! Sosyal medya bu iddia ile çalkalanıyor... Önce Çin'den şimdi Kolombiya'dan görüntüler geldi

Birkaç gün önce Çin'de bir metroda çekildiği iddia edilen video izleyenleri dehşete düşürdü. Videoda seyahat eden genç bir kadın, üzerine atladığı adamın yüzünü parçaladığı görüntüler olay yarattı. Sosyal medyada paylaşılan videoyu gören kullanıcılar arasında "Zombi insan" iddiaları konuşulmaya başlandı. Bugün Kolombiya'dan gelen video ise hastaneye yatırılan genç adamın yatakta ayağa kalkıp, tuhaf hareketler yaptığı görüldü.

Sosyal medyada paylaşılan videolar üzerine "Zombi insan" iddiaları konuşulmaya başlandı. Geçen gün Çin'de bir metroda çekilen videoda kadın yolcunun başka bir erkek yolcunun üzerine atlayarak tuhaf hareketler eşliğinde yüzünü parçaladığı anlar kameraya yansıdı. 

METRODAKİ HAREKETLERİ "ZOMBİ" İNSAN İDDİALARINA NEDEN OLDU

Metrodaki videonun kadın tarafından saldırıya uğradıktan sonra hastaneye kaldırılan adamın durumunun iyi olduğu açıklandı. Genç kadının tuhaf hareketleri metrodaki diğer yolculara da korku dolu anlar yaşattı. Videoyu gören sosyal medya kullanıcıları "Zombi insan" benzetmesi yaptı. 

KOLOMBİYA'DAN BENZER GÖRÜNTÜLER 

Çin'de yaşanan metro olayının ardından bugün sosyal medyada paylaşılan yeni görüntüler Kolombiya'dan geldi. Hastaneye yatırılan genç bir adamın, yatakta ayağa kalkarak enteresan hareketler yaptığı anların yer aldığı videoda, saldırgan bir hal alan adamı sağlık görevlileri zorlukla yatağına yatırdı