Zonguldaklı madenci deprem bölgesinde bir telefon aldı, telefonu kapatınca herkes tebrik yağdırdı

Kahramanmaraş merkezli depremden en çok hasar alan illerden biri olan Hatay'a giden Zonguldaklı madenci Uğur Büyükyıldız, arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Hatay'da çalışmaların sürdüğü sırada aldığı telefonla havalara uçtu. Enkaz altından bir can kurtarabilmek için geldiği Hatay'da, telefondan baba olacağını öğrendi.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrasında arama kurtarma ekiplerine destek vermek amacıyla pek çok madenci afet bölgesine geldi. O madencilerden biri de Zonguldak Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan Uğur Büyükyıldız oldu. Hatay'da kurtarma çalışmalarına katılan Büyükyıldız, aldığı telefonun ardından büyük bir sevinç yaşadı. Madenci, baba olacağını öğrendi.

Zonguldaklı madenci deprem bölgesinde bir telefon aldı, telefonu kapatınca herkes tebrik yağdırdı - Resim : 1

"BABA OLUYORUM"

Hatay'da ekip arkadaşlarıyla dinlendiği sırada eşinden telefondan alan Büyükyıldız, eşinin hamile olduğunu öğrendi. "Baba oluyorum" diye bağıran genç adam, sevincini çalışma arkadaşlarıyla paylaştı. 

Zonguldaklı madenci deprem bölgesinde bir telefon aldı, telefonu kapatınca herkes tebrik yağdırdı - Resim : 2

"HÜZNÜN OLDUĞU YERDE BU BİR MUTLULUK"

Madencinin arkadaşları Büyükyıldız’ı, “Madencimizin çocuğu oluyor. Bu güzel haber işte. Bu kadar çilenin olduğu, hüznün olduğu yerde bu bir mutluluk. Vatana millete hayırlı bir madenci daha geliyor" diyerek tebrik etti. O anları cep telefonu kamerasına kaydeden bir diğer mesai arkadaşı da güzel anı bırakmış oldu. 

Zonguldaklı madenci deprem bölgesinde bir telefon aldı, telefonu kapatınca herkes tebrik yağdırdı - Resim : 3