Zonguldak'ta şok cihazlı, demirli, sopalı, meydan kavgası

Zonguldak’ta inşaatta çalışan işçiler ile elektrik tesisatçısı arasında kavga çıktı. 5 kişinin yaralandığı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kavgada şok cihazının kullanılması da şaşkınlık yarattı.

Kavga, Zonguldak’ta Fatih mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre İnşaat işçisinde çalışan işçiler ile elektrik tesisatçısı arasında sözlü tartışma yaşandı.

Aralarında daha önce de husumet varmış

İnşaat işçilei ile eletrik tesisatçısı arasında iddiaya göre daha önceden de husumet olduğu iddia edildi. Aralarında çıkan sözlü tartışma giderek büyüdü ve kavgaya dönüştü. İnşaat işçileri elektrik tesisatçısına ve aracına demir ve küreklerle vurarak parçaladı.

Kavgada şok cihazı kullandılar

Yaklaşık 15 kişinin birbirine girdiği kavgada ortalık adeta savaş alanına döndü. Olayda şok cihazının kullanılması ise şaşkınlık yarattı. Vatandaşla durumu hemen polis ekipleri ve 112 sağlık ekiplerine bildiridi.

Kavga anı amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerine gelen ekipler yaralılara ilk müdahaleyi yaparak yaralıları ambulansla Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırdı.

Yaralıların tedavisinin sürdüğü belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.