Yaşlı adamın saldırıya uğrama sebebi 'yok artık' dedirtti

Zonguldak'ta yaşayan 80 yaşındaki Hasan Gider, atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin "poşet delik" iddiasıyla saldırısına uğradı.

Yaşlı adamın saldırıya uğrama sebebi 'yok artık' dedirtti

Zonguldak'ta yaşlı adam saldırıya uğradı. Ancak saldırıya uğrama sebebi ise bu kadarı da olmaz dedirtti. Talihsiz adam "poşet delik" iddiasıyla tokat yedi.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Muharremler köyünde yaşayan 80 yaşındaki emekli imam Hasan Gider, atölyesine gelen B.K. isimli şüpheli fincan takımı satın aldı.

Satın alınan ürünü poşetleyen yaşlı adam, ürünü poşetlediği sırada B.K.'nın saldırısına uğradı. Poşetin delik olduğunu iddia eden B.K., yaşlı adama tokat attı. Yaşlı adam yere düşerken B.K., üzerindeki bıçağı çıkartarak Hasan Gider'e doğrulttu. Bu sırada yaşlı adamın yardımına çocukları yetişti.

Saldırganı engelleyen yaşlı adamın oğlu ve kızı, B.K.'yı atölyeden çıkarttı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan B.K.'nın psikolojik rahatsızlıkları olduğu öğrenildi. Zanlı, Atatürk Devlet Hastanesi psikiyatri bölümünde tedavi altına alındı.

"Kendisi bağımlıymış üzerinden hap falan çıkmış”

Yaşadığı o anları anlatan 80 yaşındaki Hasan Gider, "Adamın biri müşteri olarak yanıma geldi. Telefonda kahve veya çay açacak şeklinde bir şey gösterdi ve bundan var mı diye sordu. Bende hazır var dedim kendisine poşetle takdim ettim. 1 dakika sonra geri döndü poşet delikmiş dedi bende yeni poşet verdim. Sen bana karşı mı geliyorsun dedi bana bende ben sana karşı gelmiyorum dedim. Ondan sonra bir tokat attı bana öyle hızlı vurdu ki sanki yüzüm koptu zannettim. Sonra gözlüklerimi aldı duvara vurarak ezdi sonra bana bıçak çekti. Çocuklar vardı onlar destek oldu yoksa betona düşseydim bende bir hal kalmayacaktı.  Bu şahıs buradan çıktıktan sonra bakkala gidiyor orada kalemleri kırıyor. Sonra ekipler tarafından kahvede yakalandı. Kendisi bağımlıymış üzerinden hap falan çıkmış” dedi.

"Ben 80 yaşında adamım benim ona gücüm yetmez"

Kendisinin ona yardım ettiğini ifade eden 80 yaşındaki emekli imam Hasan Gider, “Ben ona geldiği andan itibaren yardım ettim o bana kötülük etti. Ben 80 yaşında adamım benim ona gücüm yetmez. Benim ancak çalışmaya gücüm yeter” şeklide konuştu.