Zor Ölüm 3 filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Zor Ölüm 3 filmi ne zaman, nerede çekildi? Zor Ölüm 3 filmi hangi ülke yapımı?

John McTiernan'ın yönettiği, Roderick Thorp ve Jonathan Hensleigh'in birlikte kaleme aldığı 1995 yapımı aksiyon gerilim türündeki Zor Ölüm 3 filmi bu akşam Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda usta oyuncu Bruce Willis ile Samuel Jackson ve Jeremy Irons gibi isimlerin bulunduğu Zor Ölüm 3 filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Zor Ölüm 3 filmi nerede çekildi? Orijinal adı Die Hard with a Vengeance olan filmin detayları merak edildi Zor Ölüm 3 filmi hangi ülke yapımı?

Zor Ölüm 3 filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Zor Ölüm 3 filmi ne zaman, nerede çekildi? Zor Ölüm 3 filmi hangi ülke yapımı?

Bu akşam saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanması beklenen Zor Ölüm 3 filminin detayları merak konusu oldu. 1995 yılında gösterime giren, ilk filmi 1988 yılında çekilen serinin üçüncü filmi Zor Ölüm 3 filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yönetmen koltuğunda John McTiernan'ın oturduğu, senaryosunu Roderick Thorp ve Jonathan Hensleigh'in kaleme aldığı filmin başrolünde başarılı oyuncu Bruce Willis'in yanı sıra Samuel Jackson ve Jeremy Irons gibi isimler de yer alıyor. Aksiyon  gerilim türündeki Zor Ölüm 3 filmi ne zaman, nerede çekildi? Özgün adı Die Hard with a Vengeance olan Zor Ölüm 3 filmi hangi ülke yapımı?

Zor Ölüm 3 filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Zor Ölüm 3 filmi ne zaman, nerede çekildi? Zor Ölüm 3 filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 1

ZOR ÖLÜM 3 FİLMİ KONUSU NEDİR?

Dedektif John McClane her şeyi görüp geçirdiğini sanmaktadır. Artık New York'tadır ve kendini güvencede hissetmektedir. Hayatında karşılaştığı en son olağanüstü düşmanıyla karşı karşıya gelmeyi beklediği en son yer New York'tur. Ama Simon adındaki bir dahi, McClane ve New York şehrini çok tehlikeli bir oyunun içine itmek üzeredir. McClane yeterince kötü günler geçirmiştir ama Simon'a göre geçireceği kötü bir gün daha vardır.

ZOR ÖLÜM 3 FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Bruce Willis

Jeremy Irons

Samuel L. Jackson

Graham Greene

Colleen Camp

Larry Bryggman

Anthony Peck

Nicholas Wyman

Sam Phillips

Kevin Chamberlin

Sharon Washington

Stephen Pearlman

Michael Alexander Jackson

Aldis Hodge

Mischa Hausserman

Tony Halme

ZOR ÖLÜM 3 FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

19 Mayıs 1995 yılında çekilen Zor Ölüm 3 filmi, ABD'nin New York şehrinde çekildi. 

ZOR ÖLÜM 3 FİLMİ HANGİ ÜLKE YAPIMI?

Özgün adı Die Hard with a Vengeance olan Zor Ölüm 3 filmi ABD yapımıdır. 27 Ekim 1995 tarihinde Türkiye'de sinemalarda gösterildi.