1 ay sonra baba olacaktı... Alacak verecek husumetinde vurularak öldürüldü!

Ankara'da alkolü 3 arkadaş otomobil ile gezerken aralarında alacak-verecek mevzusundan kavga çıktı. Aralabdub S.D., Hüseyin Hakan'ı tabanca ile ateş ederek öldürdü. Hakan'ın eşinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

1 ay sonra baba olacaktı... Alacak verecek husumetinde vurularak öldürüldü!

Hüseyin Hakan ve arkadaşları A.Ç. ile S.D., dün akşam saat 20.30 sularında otomobil ile gezmeye çıktı. Alkollü olduğu öğrenilen 3 arkadaşın arasında bir süre sora alacak-verecek konusu sebepli tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönmesiylesürücü A.Ç.'nin yanında oturan Hüseyin Hakan, arka koltukta oturan S.D.'ye bıçakla saldırdı. Çkıkan arbadede S.D., yanında bulunan silahla Hakan'ı vurarak öldürdü. Tabancanın ateşlenmesi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü A.Ç., sokakta park halinde olan başka bir araca çarparak durabildi.

1 AY SONRA BABA OLACAKTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri Hüseyin Hakan'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, araç sürücüsü A.Ç. ve şüpheli S.D. olay yerinden kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan araştırma sonucu, araç sürücüsü A.Ç. yakalandı. Sorguya alınan A.Ç.'nin, S.D.'nin tabancayla ateş ederek Hüseyin Hakan'ı öldürdüğünü itiraf etmesi üzerine kısa sürede şüpheli suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Hüseyin Hakan'ın eşinin 8 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.