Korkunç ölüm

28 Kasım 2009 yılında kayboldu. Bir daha kimse ondan haber alamadı. Hiçbir sorunu yoktu, hayatını keyifli ve güzel yaşıyordu. Kimse anlam veremedi ortadan kaybolmasına... Ta ki, bugüne kadar... Talihsiz genç çalıştığı marketin soğutucusunda bulundu...

Korkunç ölüm

Talihsiz bir ölüm herkesin başına gelebilecek bir durum. Ancak 25 yaşındaki Larry Ely Murillo-Moncada'nın yaşadığı eşine çok zor rastlanır türden. Murillo-Moncada, bir süpermarkette çalışarak hayatını idame ettiriyordu. İşini seviyor, herkes tarafından da takdirle karşılanıyordu.

Larry Ely Murillo-Moncada bir yandan da eğitimine devam ediyordu...
Larry Ely Murillo-Moncada bir yandan da eğitimine devam ediyordu...

Genç adam bundan 10 yıl önce bir anda ortadan kayboldu. Kimse Murillo-Moncada'nın yok oluşuna bir anlam veremedi. Hakkında kayıp ilanı verildi ancak bir sonuç çıkmadı. Yakınları da yıllar içerisinde kendisinden umudu kesti.

Amerika'nın Iowa eyaletindeki Omaha kentinde yaşayan Murillo-Moncada No Frills isimli süper markette günlük işlerini yapmak için arka bölümde bulunan soğuk odaların yer aldığı alana gitti. Sebebi bilinmeyen bir nedenden ötürü soğuk hava dolabının üzerine çıkan genç adam, belirlemelere göre dengesini kaybederek soğutucu ile duvar arasındaki yaklaşık yarım metrelik alana düştü.

Düşme esnasında başını çarptığı düşünülen Murillo-Moncada, önce bilincini ardından da hayatını kaybetti. O günlerde kaybolduğu düşünülen genç adamın cesedi, yavaş yavaş çürümeye başladı. Market 2016 yılında kapatıldı ancak herhangi bir firmaya kiralanmadı.

Geçtiğimiz günlerde eski eşyaları almak için markete giden ekip, rafların ardından soğuk hava deposunu sökmeye başlayınca korkunç gerçek ortaya çıktı. Duvar ile dolabın arasında Murillo-Moncada'nın ceset kalıntıları bulundu.

Polis yaptığı incelemede herhangi bir darp izine rastlamayınca olayın kaza olduğuna karar verdi ve dosyayı kapattı. Ailesi, evlatlarının kalıntılarını toplayarak cenaze töreni düzenledi.