14 Mayıs seçimlerinde tüm Türkiye'nin şikayet ettiği konuyu Bakan Çavuşoğlu sandık başında söyledi, herkesi gülümsetti

Sandık başına giden Türkiye, renkli bir seçim günü yaşıyor. Oyunu kullanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da milletvekilliği pusulasının uzunluğundan şikayet etmesi, sandık görevlilerini güldürdü. Çavuşoğlu, "Katla katla bitmedi" diyerek sitemini dile getirdi.

Türkiye genelinde vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren bağlı okullara giderek oylarını kullanmaya başladı. Bakanlar da kayıtlı oldukları sandıkta oylarını kullandılar. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun oy kullandığı sandıkta ise eğlenceli anlar yaşandı. 

Çavuşoğlu, 2333 numaralı sandıkta oyunu verdikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, yurt içinde ve dışında vatandaşların kullandıkları oyların vatana, millete huzur, istikrar, barış ve daha güçlü bir Türkiye için hayırlara vesile olmasını diledi.

14 Mayıs seçimlerinde tüm Türkiye'nin şikayet ettiği konuyu Bakan Çavuşoğlu sandık başında söyledi, herkesi gülümsetti - Resim : 1

PUSULA ESPRİSİ HERKESİ GÜLDÜRDÜ 

Mevlüt Çavuşoğlu, bir soru üzerine, milletvekili seçimi pusulasının çok uzun olduğunu belirterek, "Zarfa zor sığdı. Katla katla bitmedi. Tabii demokratik bir ülkeyiz. Birçok siyasi parti var. Birçok siyasi parti seçim öncesi gerekli kriterleri yerine getirerek seçime katılma hakkı elde etmiş. Dolayısıyla liste bayağı uzundu. Gelecek sefere herhalde daha büyük bir zarf ayarlanması gerekir." ifadelerini kullandı.