16'sında ailesini katletti!

16 yaşındaki çocuk, annesini, iki kız kardeşini ve küçük erkek kardeşini öldürüp, babasını yaraladı. Çocuk tutuklanırken, babası tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayın detayları ise kan dondurdu.

16'sında ailesini katletti!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Utah eyaletine bağlı Grantsville'de yaşanan olay kan dondurdu. Henüz belirlenemeyen bir sebeple katliam yapan 16 yaşındaki çocuk, tutuklanarak cezaevine konuldu.

16'sında ailesini katletti! - Resim : 1Amerikan medyasında geniş yer bulan olayda yasal nedenlerle adı açıklanmayan 16 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle katliam gerçekleştirdi.

16'sında ailesini katletti! - Resim : 252 yaşındaki annesi Alexis Haynie, kız kardeşleri Mathew Haynie, ve Maylan Haynie ile erkek kardeşi Conseulo Alejandra Haynie'ı öldüren çocuk, babası Colin Haynie'ı ise öldürmeyi başaramadı.

16'sında ailesini katletti! - Resim : 3Olay sırasında kendisi de yaralanan çocuk, kaldırıldığı hastanede yapılan tedavisinin ardından tutuklandı.

16'sında ailesini katletti! - Resim : 4

Hastaneden taburcu edilen ve ailesini kaybeden Colin Haynie, konuşmak istemediğini söyleyerek soruları yanıtsız bıraktı.