2 Nisan’daki olağanüstü genel kurula katılacak mı? Aziz Yıldırım kararını açıkladı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan’da yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısına katılmayacağını ifade etti. Yıldırım, “Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip’i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. ‘Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz” dedi.

2 Nisan’daki olağanüstü genel kurula katılacak mı? Aziz Yıldırım kararını açıkladı

Fenerbahçe, 2 Nisan Salı günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirecek. Genel kurulda 17 Mart 2024 gecesi oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe maçında meydana gelen olaylar ve son dönemde Türk futbolunda yaşananlar değerlendirilecek ve ligden çekilmenin de seçenekler arasında olduğu aksiyonlar değerlendirilecek.

Genel kurula eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın katılıp katılmayacağı merak konusu olmuştu. Aziz Yıldırım bu konuda Yağız Sabuncuoğlu’na konuştu.

2 Nisan’daki olağanüstü genel kurula katılacak mı? Aziz Yıldırım kararını açıkladı - Resim : 1

"HİÇBİR TOPLANTIYA GİTMEYECEĞİM"

Yıldırım, genel kurula katılmayacağını ifade ederek, “Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip’i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. ‘Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz” dedi.

2 Nisan’daki olağanüstü genel kurula katılacak mı? Aziz Yıldırım kararını açıkladı - Resim : 2

"ADINI KOYMADAN MÜCADELE OLMAZ"

Yıldırım, Ali Koç’un, “Ali Koç'un başında olduğu Fenerbahçe şampiyon olamayacak. Başkanlığımın Fenerbahçe'ye zarar verdiği bir dönem oluyor. Aday olmayı planlamıyorum. 2. dönemimin sonunda aday olmayı düşünmüyorum ama asla asla dememeyi öğrendim" sözleri üzerine ise şunları söyledi:

“Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz, adını koyduk. FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek, o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur.”