Uğur Dündar 2002'deki tarihi buluşmayı anlattı: Erdoğan ve Baykal'a soruları vermeyeceğimi söyledim

Haftanın Panoraması programında duayen gazeteci Uğur Dündar, 2002 yılındaki tarihi buluşmada AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a soruları vermediğini belirtti.

Uğur Dündar 2002'deki tarihi buluşmayı anlattı: Erdoğan ve Baykal'a soruları vermeyeceğimi söyledim

2002 yılında duayen gazeteci Uğur Dündar moderatörlüğünde yapılan ve Türk siyasetinin en son gerçekleşen 'liderler açık oturumu' olarak tarihe geçen dönemin AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın tarihi buluşması yeniden tv100'de ekrana geldi. Haftanın Panoraması programında Uğur Dündar ve gazeteci/yazar Mine Özbek tarihi buluşmayı yorumladı.



"BEN SORULARI KENDİLERİNE VEREMEYECEĞİMİ BAŞTAN SÖYLEDİM"
Erdoğan ve Baykal'ın tarihi oturum öncesi talepleri olmadığını belirten Dündar "Tekli liderler turunu tamamladıktan sonra temsilcileriyle ki AK Parti’yi hala partinin sözcüsü olan Ömer Çelik temsil ediyordu. Sayın Baykal’ın temsilcisi olarak Bülent Tanla ile görüştüm. İki tarafta özel hiçbir talepte bulunmadı. Ben soruları kendilerine veremeyeceğimi baştan söyledim. Her iki tarafla gündem başlıklarını paylaştım. Ömer Çelik Bey ‘ben sizinle bir defa görüştüm yeter’ dedi. Bülent Bey ile 3-4 defa görüştüm ama her görüşmemi sayın Çelik’e haber verdim. Orada adaletin terazisi hiç şaşmadı."  ifadelerini kullandı.