Angelina Jolie'den flaş Brad Pitt açıklaması! "İlişkimiz boyuncu güvenliğimden endişe ettim"

Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında sular durulmuyor. 2016 yılında yollarını ayıran çift velayet davası nedeniyle karşı karşıya geldi. Jolie, Pitt ile olan evliliği hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Angelina Jolie'den flaş Brad Pitt açıklaması! "İlişkimiz boyuncu güvenliğimden endişe ettim"

Angelina Jolie, 2016 yılında boşandığı ünlü aktör Brad Pitt hakkında bomba itirafta bulundu. Jolie çocuklarının velayetini almak için kararlı olduğunu belirtirken, ilişkileri boyunca çocuklarının ve kensinin güvende hissetmediğini açıkladı.

Hollywood yıldızının gündeme getirdiği iddialar herkesi şaşırtırken, eski eşinin ise ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu.

"Güvende değildik"
The Guardian'a konuşan 46 yaşındaki altı çocuk annesi Angelina Jolie,ilişkisi süresince hem kendisinin hem de çocuklarının güvenliğinden endişe ettiğini ifade etti.

Brad Pitt ile altı çocuğun velayeti için aralarında süren davayı "korkunç" diye nitelendiren Jolie, babası ile en büyük oğlu Maddox arasında uçakta yaşandığı ileri sürülen şiddet olayına değindi.

Bilinmeyenlerini anlatan ünlü oyuncu, "Olaylar uçakta uygulanan sözlü ve fiziksel şiddetle başlamadı. Olay bundan çok daha karmaşık." dedi.

Brad Pitt'ten boşanma kararını kolay almadığının altını çizen Angelina Jolie, "Çocuklarımın babasından ayrılma kararı almak, öyle bir pozisyonda bulunmak bana çok şeye mal oldu." şeklinde konuştu.

O süreçte yaşadığı zorlukları ifade eden Jolie, "Ailem ve çocuklarımın babası için iyilik ve huzur diliyorum. Biz her zaman bir aile olacağız." diyerek, sözlerini noktaladı.

 

Kaynak: Ensonhaber