2025 yılının Kasım-Aralık ayında dünyada korkunç bir şey olacak dedi. İnsanlar yıllarca evlerinden çıkamayacak

'2671'den geldiğini iddia eden bir zaman yolcusunun sözleri sosyal medyada gündem oldu. Zaman yolcusu, 2025 yılının sonlarına doğru Rusya'nın bir NATO ülkesine saldırmasıyla birlikte üçüncü dünya savaşı çıkacağını ve insanların yıllarca evlerinde kalmak zorunda olacağını iddia etti.

2025 yılının Kasım-Aralık ayında dünyada korkunç bir şey olacak dedi. İnsanlar yıllarca evlerinden çıkamayacak

Zamanda yolculuk hakkındaki tartışmalar devam ederken, gelecekten geldiğini iddia eden şahısların sözleri sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Son olarak '2671'den geldiğini iddia eden bir zaman yolcusunun ortaya attığı iddialar çok konuşuldu. 

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞININ ÇIKACAĞI TARİHİ SÖYLEDİ 

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden şahıs, üçüncü dünya savaşı hakkında tüyler ürperten ifadeler kullandı. Şahsın iddiasına göre dünyayı derinden sarsacak üçüncü dünya savaşı 2025 yılının Kasım-Aralık aylarında patlak verecek. 

NASIL ÇIKACAĞINI DA SÖYLEDİ 

Zaman yolcusu olduğunu iddia eden şahıs, üçüncü dünya savaşının nasıl çıkacağını da söyledi. Şahsın iddiasına göre Rusya'nın bir NATO ülkesine saldırmasının ardından NATO'nun devreye girmesiyle birlikte üçüncü dünya savaşı çıkacak ve insanlar yıllarca evlerinde yaşamak zorunda kalacak.