Demet Özdemir: "Bu cümleyi benden çok nadir duyarsın. 10 yıl sonra ilk kez söylüyorum"

Oğuzhan Koç’la evlenen Demet Özdemir, hangi konuda yaşadığı şaşkınlığı paylaştı? Özdemir, "10 yıl sonra ilk kez söylüyorum ve ben de şaşkınım hala" dedi. 

Demet Özdemir yakın arkadaşı Zeynep Bastık’ın reklam yüzü olduğu markanın partisine katıldı. İri tektaş yüzüğüyle dikkat çeken Özdemir, ablası Derya Özdemir’in de arasında olduğu arkadaş grubuyla gece boyunca eğlendi.

Özdemir’in başrolünü Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger’le paylaştığı “Dünyayla Benim Aramda” dizisi büyük beğeni toplamıştı.

"10 yıl sonra ilk kez söylüyorum"

28 Ağustos’ta Oğuzhan Koç’la evlenen güzel oyuncu, bu aralar ev hanımlığı yaptığını belirtti ve yaşadığı şaşkınlığı paylaştı. Demet Özdemir’in son olarak eviyle ilgili tadilat işleriyle ilgilendiği gündeme gelmişti. Özdemir, "Şu an çalışmıyorum. Evle ilgileniyorum. Bu cümleyi benden çok nadir duyarsın. 10 yıl sonra ilk kez söylüyorum ve ben de şaşkınım hala" dedi. 

Özdemir, geçenlerde bir dergiye verdiği röportajda sosyal medyayı başlarda çok yadırgadığını anlatmıştı. Ünlü oyuncu sosyal medyada yazılan olumsuz yorumlara takıldığını ifade etti. Demet Özdemir, “Dünyayla Benim Aramda” adlı dijital dizinin 2. sezonu için haber beklediğini dile getirdi.