Dehşete düşüren itiraf: Kocamı swinger olmayı kabul edene kadar aldattım

16 yıllık evliliğinde eşini aldatan 32 yaşındaki Kristina eşine akılalmaz bir istekte bulundu. Eşi ise eşinin istediği karşısında önce şoke oldu ardından bu isteği zevkle yerine getirdi.

Dehşete düşüren itiraf: Kocamı swinger olmayı kabul edene kadar aldattım

İki çocuk annesi Kristiana evliliğinden sıkıldığı için eşine yeni bir heyecan aramak istedi. 16 yıldır devam eden evliliklerine heyecan katmak için swinger (eş değiştirme) istediğinden bahsetti.

Kocası 16 yıllık eşinden böyle bir isteği duyunca şoke oldu ancak kendisi de bu işe merak saldı. Çift swinger partisine katıldı ve akılalmaz ilişkiyi yaşadılar. Birliktelikten sonra TikTok hesabında konuşan Kristina "Tek eşlilik ve sadece bir kişiyle olmak konusunda çok açığım. Biseksüelim ve eşimi defalarca aldattım sonra eşime swinger istediğimi söyledim ve ilişkimiz böyle başladı.

Birlikte yattığımız ilk gece en iyi arkadaşımı davet ettik. Tüm ilişkimiz boyunca üçlü yapıyoruz. Böylece eşimi aldattığım için vicdan yapmıyorum. İnsanlar bizim eskisi gibi olduğumuzu anlamıyor. Bu dünyada her şeyden çok sevdiğimiz eşimiz ve çocuklarımız. İşte onları çok sevdiğimiz için insanlarla paylaşmak istiyoruz. İnsanlar anlayamadıkları şeyleri yargılarlar.”